Курячі котлети з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Курячі котлети завжди поза конкуренцією. Тому рецептів їх приготування безліч. Сьогодні у мене вони з гірчицею. Просто, смачно і швидко!
Соковиті, ніжні всередині та хрусткі зовні курячі котлети з гірчицею поповнять ваше щоденне меню. Подавайте їх з будь-яким гарніром на обід або вечерю. Хочеться тільки додати, що замість майонезу можна взяти сметану. Гірчицю беріть гостру або не дуже.
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Білий хліб - 80 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 80 грам
Kurnoe файл, очищені цибулю і часник помийте. Білий хліб або батон залийте кип'яченою водою, через п'ять хвилин відіжміть від води. Пропустіть через м'ясорубку філе, цибуля, часник і батон. Додайте майонез і гірчицю.
Фарш посоліть і ретельно перемішайте.
Сформуйте котлети. Обваляйте їх в панірувальних сухарях або хлібних крихтах.
Налийте в сковороду олію, розігрійте і викладіть котлети.
Обсмажте з обох боків до золотистого кольору.
Котлети готові.