Котлети з горбуші
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий рецепт, який варто взяти до уваги - це котлети з горбуші. Даний рецепт з фото розповість вам як приготувати ніжні, соковиті, ситні і дуже смачні рибні котлети.
Горбуші - дуже корисна риба із сімейства лососевих. Вона містить велику кількість поживних і корисних речовин. Простий рецепт котлет з горбуші - прекрасне рішення для будь-якої домогосподарки, яка хоче нагодувати своє сімейство смачно і корисно.
- Горбуші - 1 штука(1 кг)
- Сало - 100 грам (свіже або солоне)
- Цибуля - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Свіжа зелень - - За смаком
- Сіль, перець, приправи - - За смаком
Горбушу гарненько промиваємо під проточною водою, висушуємо паперовим рушником і відокремлюємо філе від кісток і шкірки.
М'якоть риби рубаємо ножем на дуже-дуже дрібні шматочки. Вдаватися до допомоги м'ясорубки варто тільки при подрібненні сала (а нам його потрібно подрібнити). Також нарізаємо цибулю дрібними кубиками, видавлюємо часник через прес, рубаємо дрібно зелень. У зручній мисці руками змішуємо: м'якоть горбуші, сало, пропущене через м'ясорубку, цибуля, часник, зелень, вбиваємо в нього яйце. Все гарненько змішуємо. Потім солимо, перчимо і всипаємо в фарш панірувальні сухарі. Повторюємо процедуру - все гарненько перемішуємо.
Потім ставимо на сильний вогонь сковорідку, вливаємо олію, гарненько розігріваємо його. Мокрими руками формуємо котлети і відправляємо смажитися. Котлети обсмажуємо з кожного боку по 5 хвилин. Для гурманів рекомендую, посмажені котлети перекласти в гусятницю, налити трохи води, додати зелені і часнику і згасити ще 10 хвилин.
Котлети можна подавати з відвареною картоплею, рисом або свіжими овочами. Добре поєднуються з білим соусом і білим прохолодним вином. Смачного!