Котлети на кефірі з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо котлети на кефірі з фаршем. Якщо ви не пробували такий варіант, неодмінно беріть рецепт на замітку. Котлети вийдуть соковитими, дуже смачними і апетитними!
Котлети приготуємо з індички, кефір харчування, Nemnogo Кнопка, цибуля і спеції. В цілому рецепт котлет простий і доступний кожному. Подавати до столу готові котлети можна з овочевим салатом, raznosolami. Котлети добре підійдуть до каш і страв з картоплі.
- Індичка - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 50 грам
- Кнопка - 2 скибочки
- Кефір - 0, 5 склянки
- Курячі яйця - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Скибочки батона поламайте і перекладіть в глибоку миску, залийте кефіром. Залиште батон на пару хвилин.
Філе індички промийте і просушіть, наріжте невеликими шматочками. Подрібніть філе в блендері.
Очистіть цибулю і дрібно наріжте, додайте до фаршу.
Додайте куряче яйце.
Перекладіть сюди ж батон і кефір. Сіль і перець додайте за смаком.
Подрібніть ще один раз все інгредієнти.
У сковороді прогрійте масло, викладіть столовою ложкою фарш і смажте котлети з обох сторін по 4-5 хвилин на невеликому вогні.
Смачного!