Пиріг з фаршем на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є злегка кислий кефір, не поспішайте від нього позбавлятися. Його, чудесним чином, можна застосувати для приготування пирога з фаршем на кефірі. Готується легко і дуже швидко!
До вашої уваги, простий рецепт приготування пирога з фаршем на кефірі.
Фарш я використовую змішаний, зазвичай це - свинина змішана з яловичиною навпіл. Пиріг, в цілому, готується близько двох годин. До столу подавайте не відразу, нехай трошки охолоне і настоїться. Удачі вам!
- Кефір - 500 мілілітрів
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сода харчова - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Яйця збиваємо з цукром і сіллю.
В кефірі гасимо соду і змішуємо його з яєчною сумішшю.
Додаємо борошно, перемішуємо.
Втручаємося розтоплене вершкове масло.
Для начинки, обсмажуємо м'ясний фарш з подрібненою цибулею на олії.
Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо половину тіста, зверху розподіляємо м'ясну начинку.
Заливаємо начинку тістом. Випікаємо в духовці, прогретой до 180 градусів, 45 хвилин.
Готово!
Смачного!