Кошики з заварним кремом та полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Легкий десерт як в плані приготування, так і за смаковими якостями. Класичний смак для солодких страв разом з трохи кислуватим відтінком ягід відмінно поєднується з заварним кремом. Пробуйте!
Як приготувати кошики із заварним кремом і полуницею? Потрібно просто виконати кожен крок. Але перед цим купити трохи продуктів. Хоча основна частина інгредієнтів для десерту будинку є завжди, це говорить про доступність страви. Значить, пропустити його не можна.
- Вершкове масло - 100 грам
- Полуниця - 300 грам
- Цукор - 60 грам
- Борошно - 300 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 3 штуки
Робимо тісто для кошичків. Яйце збиваємо з вершковим маслом, додаємо 250 грамів борошна і 50 грамів цукру. Все це перемішуємо, замішуємо тісто. Пакуємо тісто харчовою плівкою. Укладаємо в холодильник на півгодини.
Крем. Для нього нам знадобляться два яйця. Відокремлюємо жовток від білка. У жовток додати 2 ст. L. Муки і два види цукру. Далі потрібно підігріти молоко, АЛЕ! Не доводьте його до кипіння. Вливайте маленької, тоненькою цівкою в нашу заготовку для крему. Весь процес повинен супроводжуватися помішуванням. Після поставте масу на вогонь, поки крем не почне густіти.
Кошики. Викладаємо тісто в формочки тонким шаром. Робимо прокол виделкою на денці. Запікаємо в духовці двадцять п'ять хвилин. Після того як кошики запеклася і охололи, заповнюємо їх кремом і прикрашаємо полуницею. Блюдо готово, тепер ви можете радувати своїх близьких чудовим десертом.