Кошики з пісочного тіста з кремом
(покроковий рецепт з фото)
Я запрошую вас дізнатися, як приготувати кошики з пісочного тіста з кремом. Прості і швидкі в приготуванні. Виглядають дуже апетитно і красиво, а запах такий, що ви не встоїть перед ними.
Смачні тарталетки з оксамитовим кремом і полуницею. Вони відмінно підійдуть і для зустрічі з друзями, і для звичайного ранкової кави. Дно хрустке, а маскарпоне з вершками добре поєднуються з полуницею. Замість полуниці ви можете використовувати і інші ягоди, такі як малина, чорниця або інші.
- Борошно - 180 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Порошок для випічки - 1/2 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Жовток - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Варення - 6 чайних ложок
- Вершки 30% - 250 мілілітрів
- Маскарпоне - 3 Ст. Ложки
- Білий шоколад - 50 грам
- Полуниця - 12 штук
- М'ята - За смаком
1
Просійте борошно з розпушувачем. Додайте масло, нарізане дрібними кубиками, і подрібніть тісто ножем до утворення крихти.
2
Потім додайте цукор і яйце, замісіть тісто. Поставте тісто в холодильник на кілька годин (якщо ви поспішаєте, то поставте в морозильну камеру на 15 хв.).
3
Розкачайте тонко тісто і виріжте кухлі діаметром 14-15 см. Викладіть тісто у форму, проколіть виделкою і випікайте 15-18 хвилин при температурі 180 градусів. Готові кошики остудіть.
4
Тим часом шоколад розтопіть на водяній бані, прохолодний. Збийте охолоджені, потім додайте маскарпоне і обережно їх змішайте. Додайте шоколад і обережно розмішайте. Змастіть тарталетки варенням і викладіть зверху крем.
5
Полуницю наріжте скибочками, викладіть на крем. Прикрасьте листям м'яти. Зберігайте десерт в холодильнику.