Кошики з гарбузом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Корисну, апетитну і досить цікаву випічку хочу вам показати. Я навчу вас, як приготувати кошики з гарбузом і сиром з пісочного тіста. Неймовірно смачно і зовсім нескладно. Запам'ятовуйте!
Гарбузове пюре потрібно зробити заздалегідь, для цього очистіть і наріжте кубиками гарбуз, відправте в розігріту духовку і запікайте до м'якості. Після розімніть до стану однорідного пюре. Найкраще ще віджати його через марлю, щоб видалити зайву рідину. У пюре можна додати будь-які спеції, які вам до душі, щоб десерт вийшов більш ароматним. Тісто замісити приблизно за 1 годину до початку процесу, щоб воно встигло "відпочити" в холодильнику. Якщо є час і бажання, можна зробити на кошиках прикраси.
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 300 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Гарбузове пюре - 300 грам
- Сир - 400 грам
- Цукрова пудра і спеції - За смаком (ваніль, імбир, обкладинка, мускатний горіх)
1
Холодне вершкове масло порубати з борошном. Додайте яйце і трохи цукру. Замісити тісто, скачайте в кулю і приберіть в холодильник.
2
Сир з'єднайте з цукровою пудрою до смаку і ваніліном.
3
Tиkvennoe протертою podslastite, додайте спеції і перемішайте.
4
Отщіпніте невелику кількість тіста, розкачайте і викладіть у форму. На дно покладіть трохи сиру, потім - гарбуз і знову трохи сиру.
5
Якщо тісто залишилося, розкачайте його тонко, наріжте смужками і викладіть їх зверху на кошички.
6
Надішліть формочки в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 45 хвилин до готовності.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!