Коржі з сиром і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ситне блюдо, такі коржі з сиром і ковбасою в домашніх умовах готуються дуже швидко. Так що, якщо забули зробити вечерю, за півгодини з коржиками точно впораєтесь! приступимо?
Перед вами смачний, швидкий і простий рецепт коржів з сиром і ковбасою. А як їх приготувати, я вам зараз розповім! Смачні та ситні полчан коржі. До речі, замість звичайного сиру спробуйте взяти плавлений сирок "дружба", він додасть тесту легшу консітенцію, а замість ковбаси, наприклад, можна використовувати гриби або овочі. Бажаю удачі!
- Кефір - 200 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Варена ковбаса - 200 грам
- Борошно - 400 грам
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Цукор - 0.5 чайних ложки
- Розпушувач - 0.5 чайних ложки
1. У мисці змішаємо кефір і розпушувач, перемішаємо і дамо постояти, поки не підуть бульбашки. Це означатиме, сода вступила в реакцію. Далі додамо тертий на крупній тертці сир і борошно. Сюди ж - сіль і цукор. Перемішаємо.
2. Тепер ретельно вимішати тісто і зробимо з нього коржики. Усередині кожної розміщуємо терту ковбаску, залепліваются краю і трошки розгортаємо качалкою, щоб в результаті знову отримати саме корж.
3. Смажимо на сковороді на рослинному маслі, а потім подаємо до столу!