Коржі на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Коржі завжди виручать, якщо закінчився хліб. Але навіть, якщо є, коржі ніколи не будуть зайвими на столі. Вони завжди смачні і з'їдаються відразу гарячими. Пропоную рецепт коржів на молоці.
Коржі на молоці приготувати досить просто. Треба трохи почекати, коли підійде тісто і ви пожежі коржі на молоці за лічені хвилини. Тут рецепт приготування коржів на молоці. Є такі коржі можна замість хліба. Але вони гарні і як самостійне блюдо. З'їсти таку гарячу коржик з молоком одне задоволення! Смачного!
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 350 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Дріжджі - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів (для смаження)
Дріжджі розводимо в теплому молоці з цукром і сіллю. Додаємо частину борошна і добре перемішуємо. Додаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо і вводимо решту борошна. Замішуємо тісто і залишаємо на 1 годину підійти.
Я поділяю тісто 7 частин і кожну розгортаємо в коржик.
Ножем робимо надрізи на коржі і обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії до золотистої скоринки.
Коржі на молоці готові!