Коржі на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам показати, як приготувати коржі на кефірі. Це ситний сніданок на швидку руку. Такі коржі можна готувати як на звичайному кефірі, так і на скисле молоці. Дуже ніжна випічка!
Всього 25 хвилин вам знадобиться, щоб приготувати цей ситний і простий сніданок. Якщо ви збираєтеся подавати коржі з несолодкої начинкою, то кількість цукру а тесті краще зменшити або зовсім його виключити.
- Кефір - 2 склянки (або кисле молоко)
- Борошно - 2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Першим деломхорошенько збийте виделкою або вінчиком яйця з цукром. Туди ж відправте кефір і добре розмішайте.
Внесіть в тісто борошно і розпушувач, а також дрібку солі.
На сковороді розігрійте олію і починайте обсмажувати коржі з обох боків до золотистого кольору. Все готово, можна пробувати!