Коктейль «Самбука»
(покроковий рецепт з фото)
Коктейль «Палаюча самбука» набув популярності в 80-х роках 20 століття. В даний час з'явилося безліч варіантів його приготування. Пропоную Вашій увазі, на мій погляд, найвдаліший.
Хочете спробувати популярний і незвичайний коктейль? Все дуже просто. Підготуйте необхідні келихи. У коньячний келих покладіть кавові зерна і налийте 40 мл. Ліра і вставка его краю на склі. Podožgite самбука, покрутіть келих навколо совій осі, потім перелийте залишки самбуки з кавовими зернами в стакан і накрийте коньячним келихом. З келиха коллінз випийте підготовлену самбуку, в склянці візьміть кавові зерна, розгризаючи їх і проковтнути. І за допомогою соломинки вдихніть пари самбуки з коньячного бокала. Приємного пиття!
- Лікер Самбука - За смаком
- Кавове зерно - 3 штуки
Нам знадобиться коньячний келих, високий келих Коллінз і стакан. У коньячний келих покладіть кавові зерна і налийте 40 мл. Sambuki. Покладіть його боком на порожній стакан. У келих Коллінз налийте самбуку, яку ви будете пити.
Підпаліть самбуку в коньячному бокалі і обертайте його навколо своєї осі.
Потім перелийте залишки самбуки з кавовими зернами в стакан і накрийте коньячним келихом, щоб згас вогонь. Потім переставте його в перевернутому вигляді на серветку.
Тепер залишилося насолодитися результатами нашої творчості. З келиха коллінз випийте підготовлену самбуку, в склянці візьміть кавові зерна, розгризаючи їх і проковтнути. І за допомогою соломинки вдихніть пари самбуки з коньячного бокала.