Коктейль молочний з грушею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете порадувати своїх дітей, приготуйте їм цей чудовий напій. Рецепт приготування молочного коктейлю з грушею зовсім не складний, але смак у нього просто приголомшливий!
Молочні коктейлі влітку, в спеку, - штука незамінна. Грушевий мені дуже подобається за те, що консистенція в нього ніжна і аромат дуже тонкий. І виходить він не надто солодким, і не надто кислим, що я теж люблю Для спекотних липневих полуденків - саме те, що треба. Загалом, розповідаю, як приготувати коктейль молочний з грушею!
- Груші - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове морозиво - 100 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Ківі - 1 штука (по бажанню - якщо любите кисленьке)
Груші вимити, обсушити і очистити від шкірки.
Кожну розрізати на кілька частин, видалити серцевину.
Якщо груші зовсім стиглі і м'які - кладіть шматочки в блендер і натискайте на кнопку «Старт»:). Більш жорсткі плоди краще спочатку відварити хвилин 10 в підсолодженою воді (можна додати бадьян, гвоздику, кардамон і TD), дати охолонути, а потім вже подрібнювати.
Ківі дрібно ріжемо.
Додати до груш ківі, цукор, холодне молоко, морозиво, корицю і ваніль. Збивати на високій швидкості до утворення однорідної пишної маси - приблизно 1 хвилину.
Готовий молочний коктейль з грушею розлити по склянках. Можна посипати тертим шоколадом, прикрасити шматочками фруктів, свіжими ягодами і листочками м'яти.