Рецепт Коктейль з яблучним сидром і грушею фото

Коктейль з яблучним сидром і грушею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Англійська кухня , Канадська кухня
Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Романтична вечеря
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 15 хв.

Cладкій грушевий коктейль з ароматом віскі - ідеальний напій для холодних дней.Хорошо буде виглядати і на Новорічному столі, зігріє в мороз.

Опис приготування:

Змішайте грушевий нектар, яблучний сидр, газовану воду і віскі в глечику.

Наріжте грушу на шматочки і додайте в коктейль.

Подавати відразу ж.


  • gruševogo нектару, охолодженого - 2 склянки
  • Яблучного сидру, охолодженого - 2 склянки
  • Віскі - 120 мілілітрів
  • Груша, нарізана - 1 штука
Змішайте грушевий нектар, яблучний сидр, газовану воду і віскі в глечику.

Наріжте грушу на шматочки і додайте в коктейль.

Подавати відразу ж.

Схожі рецепти