Коктейль з яблучним сидром і грушею
(покроковий рецепт з фото)
Cладкій грушевий коктейль з ароматом віскі - ідеальний напій для холодних дней.Хорошо буде виглядати і на Новорічному столі, зігріє в мороз.
Змішайте грушевий нектар, яблучний сидр, газовану воду і віскі в глечику.
Наріжте грушу на шматочки і додайте в коктейль.
Подавати відразу ж.
- gruševogo нектару, охолодженого - 2 склянки
- Яблучного сидру, охолодженого - 2 склянки
- Віскі - 120 мілілітрів
- Груша, нарізана - 1 штука
Змішайте грушевий нектар, яблучний сидр, газовану воду і віскі в глечику.
Наріжте грушу на шматочки і додайте в коктейль.
Подавати відразу ж.
Наріжте грушу на шматочки і додайте в коктейль.
Подавати відразу ж.