Кисіль із замороженої чорниці
(покроковий рецепт з фото)
Замість того, щоб купувати пакетовані порошкові киселі, пропоную вам дізнатися, як приготувати кисіль із замороженої чорниці - це дуже швидко і просто, а напій вийде набагато смачніше!
Відразу хочу попередити - я не прихильник перетирання ягід для киселів, однак ви можете при бажанні перетерти їх перед тим, як вводити в кисіль крохмаль. І все ж з цілими ягодами смачніше, на мій погляд.
Кисіль за цим рецептом виходить відмінний, з насиченим ароматом і смаком. Подобається і дітям, і дорослим.
Рецепт киселю з замороженої чорниці такий:
1. Чорницю залити 3 склянками води і поставити на вогонь. Коли закипить, зменшити його, додати цукор.
2. Перемішати до повного розчинення і варити хвилин 5.
3. У склянці води розвести крохмаль і ввести в загальну масу - прямо в окріп.
4. Варити ще 5 хвилин, після чого кисіль ще раз перемішати і злегка остудити.
Компот із замороженої чорниці готовий! Приємного апетиту.
- Чорниця - 300 грам
- Вода - 4 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Крохмаль - 4 Ст. Ложки
Кисіль за цим рецептом виходить відмінний, з насиченим ароматом і смаком. Подобається і дітям, і дорослим.
Рецепт киселю з замороженої чорниці такий:
1. Чорницю залити 3 склянками води і поставити на вогонь. Коли закипить, зменшити його, додати цукор.
2. Перемішати до повного розчинення і варити хвилин 5.
3. У склянці води розвести крохмаль і ввести в загальну масу - прямо в окріп.
4. Варити ще 5 хвилин, після чого кисіль ще раз перемішати і злегка остудити.
Компот із замороженої чорниці готовий! Приємного апетиту.