Рецепт Кисіль із замороженої чорниці фото

Кисіль із замороженої чорниці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Чорниця
Дієтичне харчування
На полуденок
Напої , Кислий
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Замість того, щоб купувати пакетовані порошкові киселі, пропоную вам дізнатися, як приготувати кисіль із замороженої чорниці - це дуже швидко і просто, а напій вийде набагато смачніше!

Опис приготування:

Відразу хочу попередити - я не прихильник перетирання ягід для киселів, однак ви можете при бажанні перетерти їх перед тим, як вводити в кисіль крохмаль. І все ж з цілими ягодами смачніше, на мій погляд.

Кисіль за цим рецептом виходить відмінний, з насиченим ароматом і смаком. Подобається і дітям, і дорослим.

Рецепт киселю з замороженої чорниці такий:

1. Чорницю залити 3 склянками води і поставити на вогонь. Коли закипить, зменшити його, додати цукор.

2. Перемішати до повного розчинення і варити хвилин 5.

3. У склянці води розвести крохмаль і ввести в загальну масу - прямо в окріп.

4. Варити ще 5 хвилин, після чого кисіль ще раз перемішати і злегка остудити.

Компот із замороженої чорниці готовий! Приємного апетиту.

  • Чорниця - 300 грам
  • Вода - 4 склянки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Крохмаль - 4 Ст. Ложки
Відразу хочу попередити - я не прихильник перетирання ягід для киселів, однак ви можете при бажанні перетерти їх перед тим, як вводити в кисіль крохмаль. І все ж з цілими ягодами смачніше, на мій погляд.

Кисіль за цим рецептом виходить відмінний, з насиченим ароматом і смаком. Подобається і дітям, і дорослим.

Рецепт киселю з замороженої чорниці такий:

1. Чорницю залити 3 склянками води і поставити на вогонь. Коли закипить, зменшити його, додати цукор.

2. Перемішати до повного розчинення і варити хвилин 5.

3. У склянці води розвести крохмаль і ввести в загальну масу - прямо в окріп.

4. Варити ще 5 хвилин, після чого кисіль ще раз перемішати і злегка остудити.

Компот із замороженої чорниці готовий! Приємного апетиту.

Схожі рецепти