Кисіль без цукру
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати кисіль без цукру. Це густий смачний напій, який багатьом добре знайомий ще з дитинства. Кисіль вариться з яблук, а для солодощі використовуються фініки.
Докладніше, як приготувати кисіль без цукру, я розповім нижче. Яблука для цього рецепта підійдуть будь-які, але може змінюватися час приготування. Тверді сорти необхідно варити трохи довше. Замість яблук можна використовувати будь-які фрукти або ягоди на ваш смак. Виходить дуже здорово при мінімумі зусиль!
- Яблука - 10 штук
- Фініки - 1 Склянка
- Вода - 2 L
- Крохмаль - 4-5 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Видаліть з яблук серцевину, а у фініків кісточки. Перекладіть в каструлю, залийте водою і варіть 30-40 хвилин.
Процідіть фруктову рідина через сито.
Крохмаль розчиніть у невеликій кількості холодної води. Перелийте фруктову рідина назад в каструлю, тонкою цівкою влийте крохмаль і доведіть до кипіння.
Остудіть кисіль і він готовий, смачного!