Рецепт Кекс з родзинками в духовці фото

Кекс з родзинками в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Фрукти, Сухофрукти, Молоко, Мед, Ізюм
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Кекси

Шукаєте смачний і простий рецепт випічки на кожен день? Мої вітання - ви його вже знайшли. Записуйте скоріше рецепт, як приготувати кекс з родзинками в духовці. Насолоджуйтесь їм з чашкою чаю.

Кекс робиться просто і швидко: досить змішати всі інгредієнти, помістити їх в жаротривку форму і відправити в духовку. Велика кількість цукру в випічці заміняю медом, який надає випічці особливий приємний запах. Крім родзинок ви можете додати курагу і інші сухофрукти.

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Подрібнений імбир - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукрова пудра - 60 грам
  • Ізюм - 200 грам
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 1 штука
  • Молоко - 120 мілілітрів
1
У чашу міксера викладіть просіяне борошно, додайте до неї сіль, імбир (свіжий корінь), м'яке вершкове масло. Перемішайте все спеціальною насадкою до отримання крихти.
2
Викладіть вміст чаші в миску і додайте цукрову пудру, промиті родзинки, перемішайте.
3
У центрі зробіть поглиблення, додайте мед, курячі яйця і молоко (75 мілілітрів), перемішайте і вливайте по столовій ложці молока, замісіть тісто.
4
Форму для випічки застеліть пергаментом або змастіть маслом, викладіть тісто і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.
5
Дістаньте форму і накрийте кекс фольгою, випікайте ще півгодини, потім дістаньте з духовки і перекладіть на решітку або дошку, залиште до охолодження.
6
Перед подачею наріжте кекс шматочками і перекладіть в тарілку, подавайте його з медом і чашкою чаю.

Схожі рецепти