Кефірний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили приготувати випічку на кефірі, але ще не визначилися з рецептом, тоді я розповім вам, як приготувати кефірний пиріг смачно і просто. Тим більше, що зараз розпал яблучного сезону.
Такий пиріг обов'язково вийде навіть у молодої господині. За смаком пиріг нагадує шарлотку. Він обов'язково сподобається всім без винятку. Подавайте пиріг з кулькою морозива, сметаною з цукром або збитими вершками. Смачного!
- Борошно - 2 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 1, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Сода харчова - 1/2 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Яблука великі - 4 штуки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
1
Духовку розігрійте до 190 градусів, форму для випічки змастіть маслом і присипте борошном або панірувальними сухарями.
2
Яблука очистіть і наріжте кубиками, посипте корицею і 1 ст.Л. Борошна, все перемішайте.
3
У мисці збийте яйця, цукор і сіль, потім додайте кефір і ваніль, продовжуйте збивати.
4
Потім всипте борошно і соду, все перемішайте.
5
З'єднайте яблука з тестом і викладіть у форму. Запікайте 35-40 хвилин.