Кефірів млинці
(покроковий рецепт з фото)
На мою думку, найсмачніші - це кефірів млинці. Їх ще можна зробити з колесо до воза, а можна залишити так. Подаються вони зі сметаною, медом, варенням і т.Д. Раджу всім млинці за цим рецептом.
Трохи простих інгредієнтів - і на вашому столі з'являться дуже смачні млинці. Якщо ви любите пишні млинці, то тоді готуйте їх за цим рецептом. Їсти їх можна з будь-якою начинкою і добавкою. У цьому рецепті вони готуються трохи незвичним способом: відразу розтираються яйця з цукром і борошном, а потім додаються в певній послідовності інші інгредієнти.
- Борошно - 1 склянок
- Кефір - 1 склянок
- Вода - 1 склянок
- Яйця - 2 штуки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1. Для приготування млинців на кефірі потрібно взяти теплий кефір, щоб в ньому добре розчинилася сода і сталася потрібна реакція. В даному випадку соду гасити оцтом не потрібно. Завдяки кислоті відбудеться потрібна реакція. Але відразу потрібно зробити наступне…
2. Розітріть яйця з цукром і борошном до однорідного стану.
3. Додаємо кефір і інші інгредієнти, замішуємо тісто. За консистенцією воно виходить, як сметана середньої густоти (ми звикли купувати таку 15%).
4. Соду додаємо в самому кінці, добре все перемішуємо. Тепер наше тісто потрібно залишити хвилин на 20 в теплому місці.
5. Смажимо кефірів млинці на добре розігрітій сковороді з обох боків до рум'яного кольору.
6. Не забуваємо кожен млинець змащувати вершковим маслом. Подавати їх краще всього гарячими. Я люблю зі сметаною.
7. І медом. На кефірі млинці виходять дуже красивими, пишними і смачними.