Каша пшоняна
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт пшоняної каші, широко поширеною по всій території Росії. Пшоняна каша - відмінне блюдо і для дітей, і для дорослих. Готується просто, а виходить ситно, корисно і смачно!
У пшоняної крупі містяться залізо, фтор, магній і марганець. Пшоняна каша рекомендується тим, хто страждає недокрів'ям і хворобами серцево-судинної системи. Також каша містить незамінні амінокислоти, повільно засвоювані вуглеводи і рослинні жири, що робить її особливо корисною. Завдяки вмісту складних вуглеводів, пшоняна каша - відмінний продукт для схуднення. Для приготування каші вибирайте крупу більш жовтого кольору. Приготувати пшоняну кашу можна і на воді, і на молоці. Можна використовувати молоко і воду разом в рівних пропорціях. Подавати кашу можна самостійно або доповнити свіжими або замороженими ягодами, сухофруктами і т.П.
- Пшоно - 1 Склянка
- Молоко / вода - 4 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Цукор - 1/2 Ст. Ложки (по бажанню)