Каша «Артек»
(покроковий рецепт з фото)
Каша "артек" вариться з пшеничної крупи дрібного дроблення. Готується на воді або молоці, співвідношення яких визначається за смаком. Це смачна і корисна каша для сніданку.
Набридли звичні сніданки? Тоді зваріть пшеничну кашу "артек" . Вариться вона дуже просто і не так вже й довго, до того ж виходить смачна і ситна. Дотримуйтесь покроковому рецептом і почніть свій день з правильного сніданку.
- Крупа "артек" - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (або за смаком)
- Вершкове масло - 40 грам
Підготуйте інгредієнти.
Влейте в сотейник воду и молоко, співвідношення яких можна змінювати на свій розсуд, поставте на вогонь.
Поки нагрівається молоко з водою, промийте крупу, відкиньте на сито.
Всипте крупу в сотейник і продовжуйте варити на повільному вогні 20-25 хвилин.
Коли каша буде практично готова, зніміть з вогню. Покладіть шматочок вершкового масла, накрийте кришкою і залиште на 5 хвилин, щоб крупа остаточно дійшла, а масло розтопити.
Накладайте кашу і кличте домашніх до сніданку. Це смачна, ситна і корисна каша. Всім приємного початку дня!