Рецепт Каша «Артек» фото

Каша «Артек»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3
Час приготування: 25 хв.

Каша "артек" вариться з пшеничної крупи дрібного дроблення. Готується на воді або молоці, співвідношення яких визначається за смаком. Це смачна і корисна каша для сніданку.

Опис приготування:

Набридли звичні сніданки? Тоді зваріть пшеничну кашу"Артек" . Вариться вона дуже просто і не так вже й довго, до того ж виходить смачна і ситна. Дотримуйтесь покроковому рецептом і почніть свій день з правильного сніданку.

  • Крупа "артек" - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (або за смаком)
  • Вершкове масло - 40 грам
каша
Підготуйте інгредієнти.
каша
Влейте в сотейник воду и молоко, співвідношення яких можна змінювати на свій розсуд, поставте на вогонь.
каша
Поки нагрівається молоко з водою, промийте крупу, відкиньте на сито.
каша
Всипте крупу в сотейник і продовжуйте варити на повільному вогні 20-25 хвилин.
каша
Коли каша буде практично готова, зніміть з вогню. Покладіть шматочок вершкового масла, накрийте кришкою і залиште на 5 хвилин, щоб крупа остаточно дійшла, а масло розтопити.
каша
Накладайте кашу і кличте домашніх до сніданку. Це смачна, ситна і корисна каша. Всім приємного початку дня!

Схожі рецепти