Картопляні котлети з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви в пошуках цікавих і нескладних страв, здатних урізноманітнити ваш щоденний раціон, тоді пропоную вам звернути увагу на цей варіант, як зробити картопляні котлети з м'ясом.
Пюре раджу відварити заздалегідь, щоб воно як слід охололо і стала більш густим. Що стосується начинки, то в рецепт приготування картопляних котлет з м'ясом ви можете використовувати не тільки свинину чи яловичину, але і курку. Чим більше овочів і спецій ви будете додавати в фарш, тим смачніше і ароматні вийдуть котлетки.
- Картопля - 1 кілограм
- М'ясний фарш - 500 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком (часник, каррі, орегано, петрушка, чилі і т.Д.)
- Панірувальні сухарі - 0.5 склянки
1. Насамперед очистіть картопля, наріжте невеликими кубиками і відваріть в підсоленій воді до готовності. Злийте воду, розімніть. Вбийте яйце і додайте трохи борошна, щоб вийшла досить щільна маса, з якої зручно працювати. Відкладіть пюре в сторону.
2. Підготуйте дві сковорідки і налийте туди трохи рослинного масла. На одній обсмажте до напівготовності фарш, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. А на другу викладіть нарізану цибулю і терту моркву. Коли овочі трохи обсмажити, викладіть до них фарш.
3. Посоліть за смаком і додайте спеції. Також можете використовувати в цей простий рецепт картопляних котлет з м'ясом трохи гострого томатного соусу. Смажте до готовності і в кінці додайте трохи свіжої зелені. Зніміть з вогню і остудіть.
4. Далі все досить просто - трохи пюре розподілите на долоньці. Викладіть в центр начинку і акуратно сформуйте котлетку. Обваляйте її з усіх боків в сухарях зі спеціями.
5. І викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Смажте картопляні котлети з м'ясом в домашніх умовах на середньому вогні до хрусткої рум'яної скоринки.
6. Ось така смакота вийде в результаті. Перед подачею можна доповнити улюбленим соусом, свіжими овочами або зеленню. Смачного!