Картопляні кнели з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшлива закуска - це картопляні кнелі з сиром. Спробувала в кафе і була просто в захваті від смаку. Потім вирішила приготувати вдома, рецепт взяла з кулінарної книги, вийшло супер. Спробуйте.
Багато хто задається питанням, як приготувати картопляні кнелі з сиром. Елементарно! І цей рецепт як раз про це. Як я вже згадувала, ви можете використовувати будь-яку начинку, наприклад, змішайте бринзу з базиліком і кропом. Слідкуйте, щоб кнелі виходили не дуже тонкими, інакше можуть розвалитися при варінні. Коли дістаєте кнели, краще зробіть це за допомогою друшляка, обдайте їх зверху окропом з каструлі. Подавайте блюдо гарячим на стіл, прикрасивши гілочкою зелені.
- Картопля - 10 штук
- Бринза - 100 грам
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Зелень - 1 пучок
1. Картопля промийте під водою, ретельно відчистити від шкірки, наріжте невеликими кубиками і варіть в киплячій воді до повної готовності.
2. Бринзу викладіть в окрему миску, я наприклад, використовувала 2 миски т. До. Робила начинку із зеленню і без. Акуратно розімніть бринзу виделкою, щоб не було грудочок. Якщо робите начинку із зеленню, то її помийте і дрібно наріжте, потім додайте до бринзі, перемішайте.
3. Необхідно замісити тісто. Для цього готову картоплю викладіть в миску, потовчіть її як на пюре, щоб не було грудочок. Додайте яйця, борошно, сіль, за бажанням чорний мелений перець, все добре перемішайте, і замішують тісто приблизно хвилин 5-7.
4. Тісто розкачати, не товста, але і не дуже тонко, щоб кнелі не розвалилися. Сформуйте гуртки з тіста, в середину викладіть начинку з бринзи, кінець палиці zatem, щоб в результаті вийшли кульки.
5. Каструлю з водою поставте на плиту. Коли вода закипить, додайте картопляні кнелі з бринзою. Варіть приблизно 5 хвилин.
6. Дістаньте кнели з води, подавайте гарячими, прикрасивши тарілку гілочками зелені. Смачного!