Картопля, запечений з лисичками
(покроковий рецепт з фото)
Картопля, запечений з лисичками - страва, яке не тільки дивує своїм смаком, але і апетитним виглядом, а також приємним ароматом.
Картопля, запечений з лисичками приготувати досить просто. Гриби і картоплю спочатку готуємо окремо, і тільки в самому кінці з'єднуємо ці інгредієнти разом. Гриби ми обсмажуємо в сковорідці в рясному кількості спецій (через каррі лисички не втрачають свій красивий помаранчевий колір), а молода картопля запікаємо в духовці з кмином і соєвим соусом. Виходить ароматно і дуже смачно.
- Лісіцкі - 250-300 грам
- Картопля - 6 штук
- Сушений базилік - - За смаком
- Кмин - - За смаком
- Соєвий соус - - За смаком
- Оливкова олія - - За смаком
- Каррі - - За смаком
- Koriandr - - За смаком
Картоплю нарізати часточками. Лисички добре промити під проточною водою.
Нарізану картоплю укласти в змащену маслом форму для випікання. Картоплю посолити, присипати кмином, додати соєвого соусу і відправити випікатися в розігріту духовку.
Сковорідку розігріти. Налити в неї оливкова олія, додати каррі і коріандр. Спеції обсмажити і потім додати лисички.
Лисички слід гасити в сковорідці. Гриби виділяють достатньо рідини, щоб було в чому томити гриби.
Гасити гриби слід близько 20-25 хвилин. Якщо вода почне википати, потроху підливати. В самому кінці додати нарізану великими шматками часник. Посолити.
Готову картоплю вийняти з духовки. Зверху на картоплю викласти готові Лесичка і відправити в духовку на 5-10 хвилин.
Гриби і картоплю за цей час злегка подкоптіть і придбають неймовірно апетитний вигляд.