Рецепт Картопля, запечений з лисичками фото

Картопля, запечений з лисичками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Гриби, Лісіцкі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Картопля, запечений з лисичками - страва, яке не тільки дивує своїм смаком, але і апетитним виглядом, а також приємним ароматом.

Картопля, запечений з лисичками приготувати досить просто. Гриби і картоплю спочатку готуємо окремо, і тільки в самому кінці з'єднуємо ці інгредієнти разом. Гриби ми обсмажуємо в сковорідці в рясному кількості спецій (через каррі лисички не втрачають свій красивий помаранчевий колір), а молода картопля запікаємо в духовці з кмином і соєвим соусом. Виходить ароматно і дуже смачно.

  • Лісіцкі - 250-300 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Сушений базилік - - За смаком
  • Кмин - - За смаком
  • Соєвий соус - - За смаком
  • Оливкова олія - - За смаком
  • Каррі - - За смаком
  • Koriandr - - За смаком
картопля, запечений з лисичками - фото крок 1
Картоплю нарізати часточками. Лисички добре промити під проточною водою.
картопля, запечений з лисичками - фото крок 2
Нарізану картоплю укласти в змащену маслом форму для випікання. Картоплю посолити, присипати кмином, додати соєвого соусу і відправити випікатися в розігріту духовку.
картопля, запечений з лисичками - фото крок 3
Сковорідку розігріти. Налити в неї оливкова олія, додати каррі і коріандр. Спеції обсмажити і потім додати лисички.
картопля, запечений з лисичками - фото крок 4
Лисички слід гасити в сковорідці. Гриби виділяють достатньо рідини, щоб було в чому томити гриби.
картопля, запечений з лисичками - фото крок 5
Гасити гриби слід близько 20-25 хвилин. Якщо вода почне википати, потроху підливати. В самому кінці додати нарізану великими шматками часник. Посолити.
картопля, запечений з лисичками - фото крок 6
Готову картоплю вийняти з духовки. Зверху на картоплю викласти готові Лесичка і відправити в духовку на 5-10 хвилин.
картопля, запечений з лисичками - фото крок 7
Гриби і картоплю за цей час злегка подкоптіть і придбають неймовірно апетитний вигляд.

Схожі рецепти