Картопля з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Картопля з яловичиною - ситне, смачна страва, яким можна нагодувати всю сім'ю. Рецепт картоплі з яловичиною - специфічний, адже готувати це м'ясо складніше, ніж будь-яке інше. Ділюся секретами!
Картопля з яловичиною виходить за цим рецептом ніжним, запашиста і настолко смачним, що не шкода часу на його приготування. Картопля з яловичиною перед подачею обов'язково посипаємо будь-якою зеленню - добре підійдуть кріп, петрушка, Braai. Виходить так же красиво, як і смачно. Смачного!
- Картопля - 8 штук
- Яловичина - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Морква - 2 штуки
- Перецьь болгарський - 2 штуки
- Стручкова квасоля - 8-10 штук
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Яловичину моєму, сушимо паперовим рушником і ріжемо на шматочки. Тут же відправляємо гаситися в невеликій кількості води, посолити і поперчити. Яловичину краще гасити довше.
Тим часом чистимо і моєму цибулю і дрібно шаткуємо.
Так само дрібно подрібнюємо часник.
Морква чистим, моєму і подрібнюємо на крупній тертці або шаткуємо.
Чистимо і моєму болгарський перець, ріжемо кільцями.
Стручкову квасолю моєму, чистим, якщо велика можна порізати на шматочки.
Цибуля обсмажуємо три хвилини, додаємо до нього часник, морква, перець і квасоля. Припускаем вместе 5 хвилин. Солимо, перчимо до смаку, додаємо соєвий соус і мед. Всі овочі додаємо в сковороду з м'ясом і нехай гаситься на повільному вогні 1-1, 5.
В цей час моєму і ріжемо картоплю. Для 20 хвилин до готовності м'яса закладаємо його в сковороду.
Картопля з яловичиною готовий!