Рецепт Смажена картопля з яловичиною фото

Смажена картопля з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Швидко, на швидку руку Посмажені картопля з яловичиною обов'язково зверне на себе увагу особливим смаком свіжоприготованого м'яса, ароматом картоплі і простотою рецепта виготовлення. Пробуємо!

Смажена картопля з яловичиною відноситься до рецептів страв на кожен день, які швидко готуються. Тут не потрібні особливі інгредієнти для того, щоб їх посмажити, а в результаті виходить смачний і поживний продукт, здатний вгамувати голод всієї родини і, безсумнівно, сподобається її членам. Рекомендую придивитися до рецептом і починати його періодично готувати на своїй кухні. Не пошкодуєте!

  • Яловичина - 400 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Масло рослинне - 60 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вода - 0, 5 склянки
смажена картопля з яловичиною - фото крок 1
1. Перед тим як посмажити картоплю з яловичиною, поставте всі продукти на стіл. М'ясо яловичини помийте, поріжте на невеликі шматочки, зовні нагадують брусочки.
смажена картопля з яловичиною - фото крок 2
2. Цибулю очистіть від лушпиння і поріжте півкільцями.
смажена картопля з яловичиною - фото крок 3
3. Очистіть картопля. Наріжте його на кружечки або брусочки.
смажена картопля з яловичиною - фото крок 4
4. Розігрійте сковороду, налийте в неї масло, покладіть цибулю. Смажте до отримання золотистого рівномірного кольору. Перекладіть на тарілку. У цю ж сковороду покладіть м'ясо, продовжуйте смажити.
смажена картопля з яловичиною - фото крок 5
5. Під час приготування м'ясо повинно дати сік, який випарується. М'ясо почне набувати трохи засмажений вид. На просмажене м'ясо укладіть половину з приготованого лука. Поверх цибулі покладіть шар картоплі, посипте сіллю і перцем.
смажена картопля з яловичиною - фото крок 6
6. Покладіть другу половину цибулі, додайте бульйон, покладіть лавровий лист. Поставте на невеликий вогонь, доведіть до кипіння. На невеликому вогні час приготування буде до години. Все залежить від якості м'яса, як швидко воно стане м'яким. При необхідності додавайте під час готування бульйон.

Схожі рецепти