Рецепт Капустяний салат зі сметаною фото

Капустяний салат зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Капуста , Білокачанна капуста
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 10 хв.

Для любителів простих і корисних страв пропоную рецепт приготування капустяного салату зі сметаною, який стане відмінним варіантом вечері для тих, хто стежить за фігурою і харчується правильно.

Опис приготування:

Це дуже простий і швидкий в приготуванні салатик, який можна подавати як окремо, так і з гарячою стравою, наприклад.

Набір інгредієнтів, які входять в рецепт приготування капустяного салату зі сметаною теж вельми скромний. При бажанні його можна розширити за рахунок інших овочів, які вам до смаку.

1. Капусту необхідно вимити і нашаткувати дрібно. Зручно використовувати для цього спеціальну терку-шатківницю.

2. Фіолетову і білокачанну подрібнити і викласти в салатник.

3. Очистити моркву, вимити її і натерти на тертці або також нашаткувати тоненько.

4. Вимити, обсушити й подрібнити свіжу зелень. Додати в салатник і все як слід перемішати.

5. Що стосується заправки, то тут все теж дуже просто. Сметану при бажанні можна доповнити невеликою кількістю гірчиці, наприклад, що додасть страві пікантності.

6. Солити і перчити капустяний салат зі сметаною в домашніх умовах теж за бажанням. Для тих, хто худне, можна обмежиться заправкою без додаткових спецій.

От і все, всього за 5 хвилин ситний і корисний салатик виявиться на вашому столі.


  • Капуста білокачанна - 200 грам
  • Капуста фіолетова - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
  • Крем - 1 За смаком
  • Гірчичний - 1 За смаком (при бажанні)
Це дуже простий і швидкий в приготуванні салатик, який можна подавати як окремо, так і з гарячою стравою, наприклад.

Набір інгредієнтів, які входять в рецепт приготування капустяного салату зі сметаною теж вельми скромний. При бажанні його можна розширити за рахунок інших овочів, які вам до смаку.

1. Капусту необхідно вимити і нашаткувати дрібно. Зручно використовувати для цього спеціальну терку-шатківницю.

2. Фіолетову і білокачанну подрібнити і викласти в салатник.

3. Очистити моркву, вимити її і натерти на тертці або також нашаткувати тоненько.

4. Вимити, обсушити й подрібнити свіжу зелень. Додати в салатник і все як слід перемішати.

5. Що стосується заправки, то тут все теж дуже просто. Сметану при бажанні можна доповнити невеликою кількістю гірчиці, наприклад, що додасть страві пікантності.

6. Солити і перчити капустяний салат зі сметаною в домашніх умовах теж за бажанням. Для тих, хто худне, можна обмежиться заправкою без додаткових спецій.

От і все, всього за 5 хвилин ситний і корисний салатик виявиться на вашому столі.

Схожі рецепти