Рецепт Капустяні оладки фото

Капустяні оладки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря , Обід на швидку руку
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Навіщо смажити оладки з звичайного звичного тесту, якщо можна використовувати в цих цілях неймовірно корисну капусту? Читайте, як приготувати капустяні оладки - не тільки смачні, але і корисні!

Опис приготування:

Білокачанна капуста не дарма славиться своїми кулінарними якостями. Вона не тільки смачна і корисна, вона ще й доступна в будь-який час року, що робить цей овоч незамінним у всіх сенсах. Страв з цього овоча безліч, проте сьогодні я хочу представити вам дещо новеньке - капустяні оладки. Смачні і легкі, ці оладки стануть прекрасним дієтичним обідом або вечерею. Читайте рецепт капустяних оладок з фото!

  • Капуста - 500 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 3 грами
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Рафінована соняшникова олія - 40 мілілітрів
капустяні оладки - фото крок 1
Капусту помийте, очистіть від верхніх листків і дрібно наріжте.
капустяні оладки - фото крок 2
Потім відваріть в окропі (варити потрібно приблизно 5-6 хвилин) і відіжміть.
капустяні оладки - фото крок 3
Додайте до капусти яйця, борошно, сіль, перець і розпушувач.
капустяні оладки - фото крок 4
Гарненько перемішайте масу.
капустяні оладки - фото крок 5
Сформуйте невеликі оладки і обсмажити їх на олії з двох боків до золотистого кольору.
капустяні оладки - фото крок 6
Готові оладки викладіть на серветку, щоб прибрати зайве масло. Подавайте капустяні оладки зі сметаною і свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти