Капустяні оладки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати капустяні оладки з сиром, тоді обов'язково запам'ятовуйте цей рецепт. Дивно ніжні, соковиті всередині і дуже апетитні.
Приготувати капустяні оладки з сиром в домашніх умовах можна не тільки з вершковим, але і з твердим сиром. Це відмінний варіант легкої і корисною закуски на природу або на сімейний стіл. Перед подачею можна доповнити блюдо сметаною або улюбленим соусом до смаку.
- Капуста - 1 штука
- Цибулина - 1-2 штук
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Вершковий сир - 50 грам
- Яйце - 1 штука
1. Насамперед потрібно нарізати середніми шматочками капусту і відправити в чашу блендера. Якщо блендера під рукою немає, підійде і м'ясорубка, наприклад. В крайньому випадку капусту можна дрібно нашаткувати (в такому випадку капустяні оладки з сиром в домашніх умовах будуть не такими ніжними).
2. На сковороду налити трохи рослинного масла і поставити розігрівати. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Надіслати на вогонь і обсмажити до прозорості. Потім викласти на сковороду подрібнену капусту і смажити на середньому вогні, періодично помішуючи.
3. Поки смажаться овочі, можна в окрему мисочку вбити яйце. Додати дрібку солі і збити його трохи виделкою. Викласти вершковий або тертий на дрібній тертці сир, збити ще раз до однорідності. М'які овочі трохи остудити і викласти в миску.
4. Сковороду поставити розігріватися, а тим часом розтопити вершкове масло. Додати в капусту, акуратно все перемішати. При бажанні можна в рецепт приготування капустяних оладок з сиром використовувати спеції за смаком або додати їх перед подачею. Ложкою набравши трохи тесту, викласти на сковороду і смажити оладікі з двох сторін.
5. Ось і весь секрет, як зробити капустяні оладки з сиром. Присипати перцем або подавати до столу з соусом - це за вашим бажанням. Обов'язково варто спробувати це блюдо.