Рецепт Капустяні оладки на кефірі фото

Капустяні оладки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Капуста , Кефір
Дієтичне харчування
На вечерю , Для дітей
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Чудове блюдо. Легке і смачне. Приготувати може будь-яка господиня без клопоту.

Опис приготування:

Капусту треба бланшувати, остудити і додати в тісто. Смажимо оладки з капусти також, як звичайні. Смачного!

  • Капуста білокачанна молода - 1 штука
  • Зелень будь-яка - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Куряче яйце - 2 штуки
капустяні оладки на кефірі - фото крок 1
Капусту білокачанну нашаткувати дрібно. Помістити в каструлю, влити 1 стакан води і дати закипіти. Помішуючи, варіть капусту в злегка підсоленій воді 6-7 хвилин. Відкиньте на сито. Дайте стекти воді. Капусту помістіть в миску.
капустяні оладки на кефірі - фото крок 2
Влийте кефір, додайте пару яєць. Перемішайте.
капустяні оладки на кефірі - фото крок 3
Додайте просіяне борошно і зелень. Додайте сіль і перець за смаком. Перемішайте. Тісто для оладок готове.
капустяні оладки на кефірі - фото крок 4
З отриманого тесту смажимо оладки на рослинному маслі. Викладаємо столовою ложкою на гарячу сковороду.
капустяні оладки на кефірі - фото крок 5
Подайте до столу. Оладки дуже смачні. Мені дуже сподобались. Легкі і ніжні. Смачні навіть в холодній страві. У тісто можна додати трохи видавленого через прес часнику, тоді смак оладок буде трохи іншим.

Схожі рецепти