Капуста з фаршем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Капусту, приготовлену за цим рецептом, можна використовувати і як окрему страву, і як гарнір, і як начинку для пиріжків. Словом, універсальний рецепт, знати який - дуже корисно.
Дуже простий рецепт для любителів тушкованої капусти. Цей рецепт стане в нагоді тим, у кого на кухні з'явилася мультиварка, і хто не знає, як в ній приготувати улюблене блюдо. Способів приготувати капусту дуже багато, адже вона користується заслуженою популярністю. І я поділюся своїм улюбленим способом. Готується дуже просто - спасибі мультиварці.
Отже, як приготувати капусту з фаршем в мультиварці:
1.Включаємо мультиварку в режим "випічка" і обсмажуємо фарш на рослинному маслі хвилин 15.
2. Чистимо моркву і цибулю. Дрібно нарізаємо цибулю, а морква трьом на крупній тертці.
3. Відправляємо цибулю і моркву до фаршу, перемішуємо і обсмажуємо ще 10-15 хвилин.
4. Капусту шаткуємо і відправляємо в компанію до фаршу з цибулею і морквою.
5. Солимо, перчим, перемішуємо.
6. Наливаємо воду і закриваємо кришкою.
7. Встановлюємо режим "випічка" з 30 хвилин. Під час готування в цьому режимі, можна пару раз перемішати капусту. Якщо в кінці готування в капусті багато соку, а це вам не подобається - випарьте його на режимі "випічка" .
Хай щастить! Смачного!
- Капуста - 1 кілограм
- Фарш - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вода - 0, 5 склянки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка (по бажанню…Можно заменить кетчупом)
Отже, як приготувати капусту з фаршем в мультиварці:
1.Включаємо мультиварку в режим "випічка" і обсмажуємо фарш на рослинному маслі хвилин 15.
2. Чистимо моркву і цибулю. Дрібно нарізаємо цибулю, а морква трьом на крупній тертці.
3. Відправляємо цибулю і моркву до фаршу, перемішуємо і обсмажуємо ще 10-15 хвилин.
4. Капусту шаткуємо і відправляємо в компанію до фаршу з цибулею і морквою.
5. Солимо, перчим, перемішуємо.
6. Наливаємо воду і закриваємо кришкою.
7. Встановлюємо режим "випічка" з 30 хвилин. Під час готування в цьому режимі, можна пару раз перемішати капусту. Якщо в кінці готування в капусті багато соку, а це вам не подобається - випарьте його на режимі "випічка" .
Хай щастить! Смачного!