Канапе з фруктів
(покроковий рецепт з фото)
Фруктові закуски (диван, нарізка) завжди припадуть до столу, будь то дитяче свято, застілля або фуршет. Готуються вони просто, швидко і дуже легко. Розповім, як приготувати канапе з фруктів.
Найприємніше в цій страві то, що можна використовувати будь-які за смаком фрукти і ягоди, комбінувати їх з мармеладом, зефіром. А для дорослих солодкі складові можна замінити сиром (будь-який сорт) або ковбасними виробами. Дітям така закуска доведеться дуже навіть до смаку.
- Яблуко - 3 штуки
- Ківі - 4 штуки
- Ананас консервований - 200 грам
- Полуниця - 200 грам
- Виноград - 200 грам
- Лохина - 200 грам
1. Яблуко мою і очищаю від шкірки, потім розрізаю на 2 частини і очищаю від насіння. Нарізаю шматочками, а ті в свою чергу - невеликими шматочками.
2. Ківі очищаю від шкірки і нарізаю шматочками, потім подрібнюю кубиками.
3. Ягоди (полуницю і лохину) мою, очищаю від хвостиків.
4. Виноград гарненько мою, обриваю ягоди з грона.
5. Ананаси дістаю з банки і умочують в залишки маринаду, потім нарізаю їх невеликими шматочками.
6. На кожну шпажку нанизую фрукти в будь-якому порядку, подаю к столу.