Кабачково-куряча запіканка
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам приготувати ситну, смачну, але в той же час ніжну запіканку. Пригощайтеся!
Зараз почався сезон овочів і саме час для їх приготування. Сьогодні я пропоную вам запіканку, яка є універсальною. Якщо подавати її на гаряче, то до неї підійде практично будь-який гарнір. Якщо додати при перемішуванні трохи вареного рису, то вона може подаватися як самостійне блюдо. А якщо збільшити борошно до 3 ст.Л., то вона може стати прекрасним пирогом після охолодження. А який варіант підходить вам, вибирайте самі. Смачного!
- Куряча грудка - 1 штука (відварна)
- Кабачок - 300 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Крем 25% - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Натріть кабачок на крупній тертці.
Натріть сир на крупній тертці.
Наріжте курячу грудку на брусочки.
З'єднайте всі інгредієнти, перемішайте.
Змастіть форму для запікання олією, покладіть масу. Розрівняйте.
Запікайте в духовці при t = 180 протягом 40 хвилин до готовності.
Поріжте і подавайте.
Смачного!