Рецепт Кабачкова ікра смажена на зиму фото

Кабачкова ікра смажена на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан , Болгарський перець , Кабачок , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Заготовки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 хв.

Кабачкова ікра - улюблений продукт не тільки студентів і холостяків. Відкрив баночку ікри - і вечеря у тебе готовий. Даний рецепт годиться як для консервації так і для негайної подачі до столу. Пробуйте!

Опис приготування:

Таку кабачкову ікру можна приготувати з заморожених овочів. Слід тільки дотримуватися рецепта, а заморожені овочі не розморожувати перед приготуванням.

Отже, тепер ви знаєте, як приготувати кабачкову ікру смажену на зиму вдома. У вас все вийде!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Баклажани - 1 штука
  • Cukini - 2 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Томатний сік - 2 склянки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль, цукор, спеції - 0, 5 За смаком
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
кабачкова ікра смажена на зиму - фото крок 1
Для приготування кабачкової ікри нам необхідно очистити і нарізати цибулю. Потім треба обсмажити його на рослинному маслі.
кабачкова ікра смажена на зиму - фото крок 2
До обсмаженої цибулі додайте нарізаний на невеликі шматочки болгарський перець. Краще брати перець червоного кольору.
кабачкова ікра смажена на зиму - фото крок 3
Далі додайте до овочів нарізані кабачки, цукіні. У мене були дуже молоді плоди. Я шкурку не знімала.
кабачкова ікра смажена на зиму - фото крок 4
Щоб кабачкова ікра не була занадто прісною, додайте невеликий баклажан, нарізаний кубиками.
кабачкова ікра смажена на зиму - фото крок 5
Влийте склянку томатного соку і тушкуйте все під кришкою близько 15 хвилин. Періодично помішуйте вміст каструлі, щоб ікра не пригоріла. В кінці приготування посоліть овочі і поперчіть за смаком. Додайте 2-3 ст. Ложки оцту і видавіть через прес 3-4 зубчики часнику. Гасіть все ще 2 хвилини.
кабачкова ікра смажена на зиму - фото крок 6
Перекладіть масу в миску. Занурювальним блендером пюріруйте масу до однорідності.
кабачкова ікра смажена на зиму - фото крок 7
Розкладіть ікру по стерильним банкам і закатати. Дуже смачна страва.

Схожі рецепти