Кабачки з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки з морквою за моїм рецептом відмінно підходять на святковий стіл. Це гарний смачний рецепт, робить стіл ошатним і викликає схвальні захоплення! звичайно, трохи треба повозитися.
Кабачки з морквою приємна легка закуска, в міру гостра. Незвичайне поєднання ніжної яєчної маси і гострої корейської моркви робить кабачки з морквою оригінальної закускою. Я пробувала це блюдо на святі у подруги, у неї завжди багатий стіл, але все хвалили ці прості кабачки з морквою. Спробуйте і ви! Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачки невеликі - 2 штуки
- Морквина корейська - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
Кабачки нарізати уздовж товщиною 2-3 мм.
Кабачки підсмажити з двох сторін і покласти на серветку, щоб стік зайвий жир.
Яйця відварити і подрібнити в блендері.
До яйцям додати майонез і часник, все змішати.
Збити блендером.
Змастити кабачок кремом і розкласти моркву. Скачати в рулетики. Смачного!
Смачного!