Рецепт Кабачки з морквою фото

Кабачки з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Корисний обід
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Кабачки з морквою за моїм рецептом відмінно підходять на святковий стіл. Це гарний смачний рецепт, робить стіл ошатним і викликає схвальні захоплення! звичайно, трохи треба повозитися.

Опис приготування:

Кабачки з морквою приємна легка закуска, в міру гостра. Незвичайне поєднання ніжної яєчної маси і гострої корейської моркви робить кабачки з морквою оригінальної закускою. Я пробувала це блюдо на святі у подруги, у неї завжди багатий стіл, але все хвалили ці прості кабачки з морквою. Спробуйте і ви! Успіхів і приємного апетиту!

  • Кабачки невеликі - 2 штуки
  • Морквина корейська - 150 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
кабачки з морквою - фото крок 1
Кабачки нарізати уздовж товщиною 2-3 мм.
кабачки з морквою - фото крок 2
Кабачки підсмажити з двох сторін і покласти на серветку, щоб стік зайвий жир.
кабачки з морквою - фото крок 3
Яйця відварити і подрібнити в блендері.
кабачки з морквою - фото крок 4
До яйцям додати майонез і часник, все змішати.
кабачки з морквою - фото крок 5
Збити блендером.
кабачки з морквою - фото крок 6
Змастити кабачок кремом і розкласти моркву. Скачати в рулетики. Смачного!
кабачки з морквою - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти