Кабачки з морквою і цибулею на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат просто відлітає зі столу взимку. Тому дивіться, як приготувати кабачки з морквою і цибулею на зиму. Я часто його роблю просто в сирому вигляді до столу влітку. Обов'язково спробуйте!
Час стерилізації салату залежить від тари, яку ви використовуєте для консервації. Чим більше банку, тим більше часу знадобиться. Я зазвичай заходить цей салат в півлітрові банки, стерилізують по 15 хвилин кожну.
- Кабачок - 1 кілограм
- Цибуля - 170 грам
- Морква - 170 грам
- Часник - 4 зубчики
- Масло рослинне - 85 мілілітрів
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Оцет столовий 9% - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 60 грам
Приготуйте продукти. Всі овочі ретельно вимийте і добре висушіть. Потім очистіть. Тепер приступимо до нарізки.
Молоденькі кабачки наріжте на тертці для приготування овочів по-корейськи. Прикрийте кабачки рушником і займіться іншими овочами.
Морква теж потрібно нашаткувати на терці. А цибулю просто потрібно порізати півкільцями.
Змішайте всі спеції згідно зі списком: сіль, цукор, перець, оцет і масло. Складіть овочі разом і до них покладіть спеції. Ретельно перемішайте. Залиште салат на 3 годину, щоб він пустив сік.
За три години кабачки пустять багато соку. Перемішайте салат ще раз. Розкладіть овочі рівномірно по стерильним баночках, залийте соком і прикрийте кришками. Поставте стерилизоваться баночки на 15 хвилин. Після чого закатати і залиште на добу. Потім можна прибрати баночки в прохолодне місце для тривалого зберігання.