Рецепт Кабачки з морквою і цибулею на зиму фото

Кабачки з морквою і цибулею на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква, Кабачок, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Заготовки, Салати, Консервація

Цей салат просто відлітає зі столу взимку. Тому дивіться, як приготувати кабачки з морквою і цибулею на зиму. Я часто його роблю просто в сирому вигляді до столу влітку. Обов'язково спробуйте!

Час стерилізації салату залежить від тари, яку ви використовуєте для консервації. Чим більше банку, тим більше часу знадобиться. Я зазвичай заходить цей салат в півлітрові банки, стерилізують по 15 хвилин кожну.

  • Кабачок - 1 кілограм
  • Цибуля - 170 грам
  • Морква - 170 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Масло рослинне - 85 мілілітрів
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет столовий 9% - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 60 грам
кабачки з морквою і цибулею на зиму - фото крок 1
Приготуйте продукти. Всі овочі ретельно вимийте і добре висушіть. Потім очистіть. Тепер приступимо до нарізки.
кабачки з морквою і цибулею на зиму - фото крок 2
Молоденькі кабачки наріжте на тертці для приготування овочів по-корейськи. Прикрийте кабачки рушником і займіться іншими овочами.
кабачки з морквою і цибулею на зиму - фото крок 3
Морква теж потрібно нашаткувати на терці. А цибулю просто потрібно порізати півкільцями.
кабачки з морквою і цибулею на зиму - фото крок 4
Змішайте всі спеції згідно зі списком: сіль, цукор, перець, оцет і масло. Складіть овочі разом і до них покладіть спеції. Ретельно перемішайте. Залиште салат на 3 годину, щоб він пустив сік.
кабачки з морквою і цибулею на зиму - фото крок 5
За три години кабачки пустять багато соку. Перемішайте салат ще раз. Розкладіть овочі рівномірно по стерильним баночках, залийте соком і прикрийте кришками. Поставте стерилизоваться баночки на 15 хвилин. Після чого закатати і залиште на добу. Потім можна прибрати баночки в прохолодне місце для тривалого зберігання.

Схожі рецепти