Смажені кабачки з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Молоді кабачки з рум'яною скоринкою і часничком. Все просто і дуже смачно. Хочу запропонувати ще один варіант знайомого блюда. Смажені кабачки доповнимо овочевою начинкою. Виходить апетитно!
Закуску приготовлену за цим рецептом можна подати до святкового столу. Часник ідеально доповнює овочі, надає аромат і пікантність. Кількість солі і перцю корегуйте за смаком.
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Часник - 4-5 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
Підготуємо інгредієнти.
Кабачок ріжемо кружальцями і обсмажуємо з двох сторін на соняшниковій олії.
Готові часточки кабачка викладаємо на плоску тарілку.
Лук ріжемо дрібно, морква трьом на крупній тертці. Цибулю і моркву обсмажуємо на соняшниковій олії протягом 7 хвилин, періодично помішуючи.
Далі, додаємо нарізаний помідор, сіль і перець. Готуємо ще хвилин 10 невеликий Вогні.
Прибираємо овочеву начинку з вогню і додаємо пропущений через прес часник. Все перемішуємо.
Овочеву начинку викладаємо на кабачки. Готово. Смачного!