Смажені кабачки з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 25 хв.
Молоді кабачки з рум'яною скоринкою і часничком. Все просто і дуже смачно. Хочу запропонувати ще один варіант знайомого блюда. Смажені кабачки доповнимо овочевою начинкою. Виходить апетитно!
Опис приготування:
Закуску приготовлену за цим рецептом можна подати до святкового столу. Часник ідеально доповнює овочі, надає аромат і пікантність. Кількість солі і перцю корегуйте за смаком.
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Часник - 4-5 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
Підготуємо інгредієнти.
Кабачок ріжемо кружальцями і обсмажуємо з двох сторін на соняшниковій олії.
Готові часточки кабачка викладаємо на плоску тарілку.
Лук ріжемо дрібно, морква трьом на крупній тертці. Цибулю і моркву обсмажуємо на соняшниковій олії протягом 7 хвилин, періодично помішуючи.
Далі, додаємо нарізаний помідор, сіль і перець. Готуємо ще хвилин 10 невеликий Вогні.
Прибираємо овочеву начинку з вогню і додаємо пропущений через прес часник. Все перемішуємо.
Овочеву начинку викладаємо на кабачки. Готово. Смачного!