Рецепт Смажені кабачки з морквою і цибулею фото

Смажені кабачки з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Морква , Кабачок , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 25 хв.

Молоді кабачки з рум'яною скоринкою і часничком. Все просто і дуже смачно. Хочу запропонувати ще один варіант знайомого блюда. Смажені кабачки доповнимо овочевою начинкою. Виходить апетитно!

Опис приготування:

Закуску приготовлену за цим рецептом можна подати до святкового столу. Часник ідеально доповнює овочі, надає аромат і пікантність. Кількість солі і перцю корегуйте за смаком.

  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідори - 2-3 штук
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
смажені кабачки з морквою і цибулею - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
смажені кабачки з морквою і цибулею - фото крок 2
Кабачок ріжемо кружальцями і обсмажуємо з двох сторін на соняшниковій олії.
смажені кабачки з морквою і цибулею - фото крок 3
Готові часточки кабачка викладаємо на плоску тарілку.
смажені кабачки з морквою і цибулею - фото крок 4
Лук ріжемо дрібно, морква трьом на крупній тертці. Цибулю і моркву обсмажуємо на соняшниковій олії протягом 7 хвилин, періодично помішуючи.
смажені кабачки з морквою і цибулею - фото крок 5
Далі, додаємо нарізаний помідор, сіль і перець. Готуємо ще хвилин 10 невеликий Вогні.
смажені кабачки з морквою і цибулею - фото крок 6
Прибираємо овочеву начинку з вогню і додаємо пропущений через прес часник. Все перемішуємо.
смажені кабачки з морквою і цибулею - фото крок 7
Овочеву начинку викладаємо на кабачки. Готово. Смачного!

Схожі рецепти