Кабачки смажені з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Легке овочеве блюдо підходить для поста, а також для тих, хто на дієті. Вашій увазі рецепт кабачків смажених з грибами для вечері.
Багато часу для приготування цієї страви не знадобиться. Кабачки і гриби готуються швидко. Для приготування кабачків смажених з грибами можна ще взяти часнику і петрушки - для аромату. До речі, щоб овочі були більш хрусткими і з рум'яною скоринкою - запечіть їх у формі буквально кілька хвилин. Дивимося рецепт.
- Кабачок - 2 штуки
- Печериці - 7-8 штук
- Цибуля зелена - 80 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Почистіть гриби і кабачки. Ріжемо кабачки кільцями, гриби тонко.
Також промийте зелень і подрібніть.
Залийте кабачки і гриби соусом з масла і соєвого соусу і зелені. Залиште на 10 хвилин. Розігрійте пательню, обсмажте спочатку на сильному вогні, помішуючи. Потім зменшіть і смажте хвилин 5-7.
При бажанні, можна викласти кабачки і гриби в форму для випікання. Надішліть в духовку на 15-20 хвилин. Або просто смажте до готовності.
Наші кабачки смажені з грибами готові! Подавати можна з овочами або картоплею. Смачного!
Наші кабачки смажені з грибами готові! Подавати можна з овочами або картоплею. Смачного!