Рецепт Кабачки, смажені з фаршем фото

Кабачки, смажені з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже люблю смажені овочі, але іноді хочеться спробувати що-небудь незвичайне. Цей рецепт бачила в одній передачі. Приготувала, вийшло дуже смачно.

Опис приготування:

Кабачки обсмажуємо на маслі на сковороді, з фаршу робимо котлети-млинці і теж обсмажуємо. З сметани з майонезом, тертого сиру, дрібно нарізаного кропу робимо соус. Викладаємо на деко, застелене пергаментом, гіркою: кільця кабачків, приготовані м'ясо, помідор, соус. Запікаємо в духовці.

  • Кабачок - 1 штука (великий)
  • Фарш - 500 грам
  • Помідори - 2 штуки (невеликі)
  • Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 160 грам
  • Майонез - 160 грам (краще знежирений)
  • Суміш сушених трав - 1 Ст. Ложка (я брала базилік, майоран, орегано)
  • Кмин - 1 щіпка
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Твердий сир - 150 грам
  • Свіжий кріп - 1 Ст. Ложка
кабачки, смажені з фаршем - фото крок 1
Кабачок моєму, очищаємо від шкірки, ріжемо кружальцями товстіший, вибираємо серцевину.
кабачки, смажені з фаршем - фото крок 2
Обсмажуємо кільця кабачків на олії на середньому вогні до м'якості, 3-5 хвилин з кожного боку в залежності від товщини кілець.
кабачки, смажені з фаршем - фото крок 3
Тепер беремося за фарш. У нього додаємо яйце, панірувальні сухарі, видавлюємо часник, додаємо до смаку сіль, перець, спеції, добре перемішуємо. Потім формуємо з м'яса плоскі котлети, схожі на млинці і смажимо на гарячій сковороді з маслом на невеликому вогні з обох сторін, поки шкірка не підрум'яниться.
кабачки, смажені з фаршем - фото крок 4
Готуємо соус: перемішуємо сметану з майонезом, туди ж трьом сир на бурачковой тертці, додаємо дрібно нарізаний кріп.
кабачки, смажені з фаршем - фото крок 5
Деко застилає папером для випічки, розкладаємо кільця кабачків, деякі присипаємо кмином (не всі люблять), на кабачки викладаємо обсмажену фарш, потім порізані кільцями помідори (чи навпаки), наверх ложку соусу. Запікаємо в духовці при температурі 200 градусів близько 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти