Кабачки, фаршировані грибами
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати кабачки, фаршировані грибами, можна з нагоди (на святковий стіл) або до обіднього столу. Кабачки можна фарширувати по-різному. З грибами вони виходять вегетаріанськими і пісними.
На святковий стіл відмінно підійдуть кабачки, фаршировані грибами. Ця страва готують часто у вигляді закуски. Фарширувати кабачки можна по-різному. З грибами і фаршем вони виходять не тільки смачними, але і дуже ситними.
- Кабачки - 2 штуки
- М'ясний фарш - 500 грам
- Гриби - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Рослинна олія - 100 грам
1. Ця страва дуже смачна і ситна. Якщо не додавати фарш і майонез, кабачки, фаршировані грибами вийдуть пісними. Я вирішила приготувати ситне блюдо, яке стане відмінною закускою.
2. Обсмажуємо печериці на рослинній олії. В середині смаження додаємо дрібно нарізану цибулю.
3. Змішуємо гриби з цибулею (гриби можна попередньо не обжаривают), додаємо 3 столові ложки натертого кабачка, фарш і майонез. Перемішуємо начинку до однорідної маси.
4. Нарізаємо кабачок "бочонками" і витягуємо серцевину (цю серцевину можна натирати для начинки), але залишаємо дно. Начиняємо кабачки і викладаємо на деко.
5. Посипаємо сиром і відправляємо в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів близько 15-20 хвилин.
6. Перед подачею подаємо зеленню і подаємо в гарячому вигляді.