Рецепт Кабачки, фаршировані грибами фото

Кабачки, фаршировані грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Гриби , Кабачок , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготувати кабачки, фаршировані грибами, можна з нагоди (на святковий стіл) або до обіднього столу. Кабачки можна фарширувати по-різному. З грибами вони виходять вегетаріанськими і пісними.

Опис приготування:

На святковий стіл відмінно підійдуть кабачки, фаршировані грибами. Ця страва готують часто у вигляді закуски. Фарширувати кабачки можна по-різному. З грибами і фаршем вони виходять не тільки смачними, але і дуже ситними.

  • Кабачки - 2 штуки
  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Рослинна олія - 100 грам
кабачки, фаршировані грибами - фото крок 1
1. Ця страва дуже смачна і ситна. Якщо не додавати фарш і майонез, кабачки, фаршировані грибами вийдуть пісними. Я вирішила приготувати ситне блюдо, яке стане відмінною закускою.
кабачки, фаршировані грибами - фото крок 2
2. Обсмажуємо печериці на рослинній олії. В середині смаження додаємо дрібно нарізану цибулю.
кабачки, фаршировані грибами - фото крок 3
3. Змішуємо гриби з цибулею (гриби можна попередньо не обжаривают), додаємо 3 столові ложки натертого кабачка, фарш і майонез. Перемішуємо начинку до однорідної маси.
кабачки, фаршировані грибами - фото крок 4
4. Нарізаємо кабачок"бочонками" і витягуємо серцевину (цю серцевину можна натирати для начинки), але залишаємо дно. Начиняємо кабачки і викладаємо на деко.
кабачки, фаршировані грибами - фото крок 5
5. Посипаємо сиром і відправляємо в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів близько 15-20 хвилин.
кабачки, фаршировані грибами - фото крок 6
6. Перед подачею подаємо зеленню і подаємо в гарячому вигляді.

Схожі рецепти