Їжачки з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Тефтелі і їжачки - це відмінне різноманітність в щоденне меню. Вони цілком замінюють котлети і підходять до звичних гарнірів. А якщо до них додати підливу, то вся сім'я буде в захваті!
Цей рецепт особливо полюбили мої діти. Їм подобаються яскраві м'ясні вироби. Думаю, що і вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати їжачки з рисом в томатній пасті. Наскільки це просте блюдо, настільки ж воно і смачне. Замість описаного соусу можна спробувати вершковий.
- Фарш свинячо-яловичий - 400 грам
- Мал - 100 грам
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Приправа - За смаком
- Вода - 80 мілілітрів
Мал ретельно промийте. Відваріть його до готовності протягом 20 хвилин.
Потім готовий рис перемішайте з фаршем.
Зробіть соус. Часник наріжте великими шматочками.
У сковороду влийте воду. Викладіть в неї часник. Як вода закипить, приберіть з неї часник через 1 хвилину.
У воду додайте томатну пасту. Вогонь зробіть мінімальним. Добре перемішайте.
Сформуйте з фаршу їжачки. Викладіть їх в томатний соус в сковороду.
Через 15 хвилин додайте сіль і приправу. Ежики переверните. Закрийте їх кришкою.
Гасіть блюдо до готовності на повільному вогні. Подавайте їжачки з гарніром. Смачного!