Рецепт Їжачки з рисом фото

Їжачки з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Їжачки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Тефтелі і їжачки - це відмінне різноманітність в щоденне меню. Вони цілком замінюють котлети і підходять до звичних гарнірів. А якщо до них додати підливу, то вся сім'я буде в захваті!

Опис приготування:

Цей рецепт особливо полюбили мої діти. Їм подобаються яскраві м'ясні вироби. Думаю, що і вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати їжачки з рисом в томатній пасті. Наскільки це просте блюдо, настільки ж воно і смачне. Замість описаного соусу можна спробувати вершковий.

  • Фарш свинячо-яловичий - 400 грам
  • Мал - 100 грам
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Приправа - За смаком
  • Вода - 80 мілілітрів
їжачки з рисом - фото крок 1
Мал ретельно промийте. Відваріть його до готовності протягом 20 хвилин.
їжачки з рисом - фото крок 2
Потім готовий рис перемішайте з фаршем.
їжачки з рисом - фото крок 3
Зробіть соус. Часник наріжте великими шматочками.
їжачки з рисом - фото крок 4
У сковороду влийте воду. Викладіть в неї часник. Як вода закипить, приберіть з неї часник через 1 хвилину.
їжачки з рисом - фото крок 5
У воду додайте томатну пасту. Вогонь зробіть мінімальним. Добре перемішайте.
їжачки з рисом - фото крок 6
Сформуйте з фаршу їжачки. Викладіть їх в томатний соус в сковороду.
їжачки з рисом - фото крок 7
Через 15 хвилин додайте сіль і приправу. Ежики переверните. Закрийте їх кришкою.
їжачки з рисом - фото крок 8
Гасіть блюдо до готовності на повільному вогні. Подавайте їжачки з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти