Італійський пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Може здатись, що звичайним яблучним пирогом вже нікого не здивуєш. Але це не так: приготований за італійським рецептом, він відкриється для вас з нового боку.
Смачний яблучний пиріг. Розімніть vilkoy маскарпоне, додайте збиті з цукром і сіллю яйця, ваніль, борошно і розпушувач. Вмішайте в тісто скибочки очищених яблук. Змастіть форму вершковим маслом і викладіть в неї тісто. Випікаючи пиріг в духовці протягом 40 хвилин. Дайте йому трохи охолонути в формі, потім перенесіть його на блюдо, посипте цукровою пудрою і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Цукор - 150 грам
- Маскарпоне - 250 грам
- Борошно - 250 грам
- Яблука - 400 грам
- Розпушувач - 4 грами
- Цукрова пудра - 10 грам
- Ванілін - 2 грами
- Сіль - 5 грам
- Яйця - 4 штуки
Збийте яйця з цукром і сіллю протягом 3 хвилин.
Маскарпоне розімніть vilkoy, перемішайте з яйцями. Потім додайте ваніль, борошно і розпушувач. Ретельно перемішайте.
Очистіть і поріжте яблука.
Вмішайте їх в тісто. Змастіть форму вершковим маслом і викладіть в неї тісто. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікання пиріг протягом 40 хвилин. Дайте йому трохи охолонути в формі, потім перенесіть його на блюдо, посипте цукровою пудрою і подайте на стіл.