Рецепт Італійський пиріг з яблуками фото

Італійський пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Може здатись, що звичайним яблучним пирогом вже нікого не здивуєш. Але це не так: приготований за італійським рецептом, він відкриється для вас з нового боку.

Опис приготування:

Смачний яблучний пиріг. Розімніть vilkoy маскарпоне, додайте збиті з цукром і сіллю яйця, ваніль, борошно і розпушувач. Вмішайте в тісто скибочки очищених яблук. Змастіть форму вершковим маслом і викладіть в неї тісто. Випікаючи пиріг в духовці протягом 40 хвилин. Дайте йому трохи охолонути в формі, потім перенесіть його на блюдо, посипте цукровою пудрою і подайте на стіл. Приємного чаювання!

  • Цукор - 150 грам
  • Маскарпоне - 250 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Яблука - 400 грам
  • Розпушувач - 4 грами
  • Цукрова пудра - 10 грам
  • Ванілін - 2 грами
  • Сіль - 5 грам
  • Яйця - 4 штуки
італійський пиріг з яблуками - фото крок 1
Збийте яйця з цукром і сіллю протягом 3 хвилин.
італійський пиріг з яблуками - фото крок 2
Маскарпоне розімніть vilkoy, перемішайте з яйцями. Потім додайте ваніль, борошно і розпушувач. Ретельно перемішайте.
італійський пиріг з яблуками - фото крок 3
Очистіть і поріжте яблука.
італійський пиріг з яблуками - фото крок 4
Вмішайте їх в тісто. Змастіть форму вершковим маслом і викладіть в неї тісто. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікання пиріг протягом 40 хвилин. Дайте йому трохи охолонути в формі, потім перенесіть його на блюдо, посипте цукровою пудрою і подайте на стіл.

Схожі рецепти