Рецепт Індійський сніданок фото

Індійський сніданок
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

В Індії на сніданок їдять багато всього, і цей рецепт - лише один з численних варіантів. Параті - це індійське назва коржі. До речі, парата може бути приготовлена ​​з начинкою або без.

Опис приготування:

Параті для індійського сніданку обов'язково готують з борошна грубого помелу або ж з манки. Якщо ви у вас немає досвіду працювати з тестом з обдирного борошна, тоді для першого разу буде важко розкачати тісто так, щоб воно не рвалося і було еластичним, наскільки це можливо. Хотілося б ще звернути увагу на те, що коржі з начинкою готуються на топленому вершковому маслі. Якщо ж ви не вживаєте тваринні продукти, тоді сміливо замініть вершкове масло на рослинну.

  • Манна крупа - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вода - 1-1, 5 склянки
індійський сніданок - фото крок 1
1. У глибокій мисці змішайте борошно, манку, сіль і топлене масло. Поступово додавайте воду, продовжуйте замішувати однорідне пружне тісто.
індійський сніданок - фото крок 2
2. Розкачайте невелику кульку тесту в тонкий лист.
індійський сніданок - фото крок 3
3. В цей час нагрійте масло на сковороді.
індійський сніданок - фото крок 4
4. Опустіть тісто в масло.
індійський сніданок - фото крок 5
5. Тісто має стати повітряним і золотистим.
індійський сніданок - фото крок 6
6. Сніданок готується близько 2-ух хвилин.

Схожі рецепти