Індійський сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
В Індії на сніданок їдять багато всього, і цей рецепт - лише один з численних варіантів. Параті - це індійське назва коржі. До речі, парата може бути приготовлена з начинкою або без.
Параті для індійського сніданку обов'язково готують з борошна грубого помелу або ж з манки. Якщо ви у вас немає досвіду працювати з тестом з обдирного борошна, тоді для першого разу буде важко розкачати тісто так, щоб воно не рвалося і було еластичним, наскільки це можливо. Хотілося б ще звернути увагу на те, що коржі з начинкою готуються на топленому вершковому маслі. Якщо ж ви не вживаєте тваринні продукти, тоді сміливо замініть вершкове масло на рослинну.
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Вода - 1-1, 5 склянки
1. У глибокій мисці змішайте борошно, манку, сіль і топлене масло. Поступово додавайте воду, продовжуйте замішувати однорідне пружне тісто.
2. Розкачайте невелику кульку тесту в тонкий лист.
3. В цей час нагрійте масло на сковороді.
4. Опустіть тісто в масло.
5. Тісто має стати повітряним і золотистим.
6. Сніданок готується близько 2-ух хвилин.