Рецепт Індичка з чорносливом фото

Індичка з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Птах , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив , Філе індички
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 хв.

Ніжна індичка з чорносливом в домашніх умовах - приголомшливий варіант для основного блюда як на щоденний, так і на святковий стіл.

Опис приготування:

1. Філе вимийте, обсушити паперовим рушником. Відбийте трохи, загорнувши попередньо в шматочок харчової плівки.

2. Посоліть і поперчіть з двох сторін за смаком.

3. Викладіть тонкі смужки бекону або прошутто.

4. Зверху розподіліть чорнослив і горіхи. Використовувати в цей простий рецепт індички з чорносливом можна не тільки кедрові, але і волоські, лісові або мигдальні горіхи, наприклад.

5. Доповнити начинку можна також листочками базиліку або шавлії.

6. Акуратно згорніть так, щоб вийшов рулетик і закріпіть ниткою або зубочисткою.

7. Викладіть рулет у жароміцних форму.

8. Очистіть шалот і розподіліть навколо разом з рештою чорносливом.

9. Побризкайте оливковою олією і відправте в розігріту духовку хвилин на 40-45.

10. Після запікання перекладіть філе і цибулю в окрему форму і накрийте фольгою. Залиште"відпочити" з 10-15 хвилин.

11. За цей час можна зайнятися соусом. Розтопити вершкове масло, додайте вино і бульйон. Посоліть трохи і поперчіть. Уварите трохи на повільному вогні.

12. От і все, індичка з чорносливом в домашніх умовах готова. Гострим ножем наріжте шматочками і полийте соусом.

Смачного!

  • Філе індички - 600 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Бекон або прошутто - 100 грам
  • Чорнослив - 10-12 штук
  • Кедрові горішки - 50 грам
  • Luk-salotų - 10-12 штук
  • Оливкова олія - 3 чайних ложки
  • Бульйон - 1 Склянка
  • Біле сухе вино - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. Філе вимийте, обсушити паперовим рушником. Відбийте трохи, загорнувши попередньо в шматочок харчової плівки.

2. Посоліть і поперчіть з двох сторін за смаком.

3. Викладіть тонкі смужки бекону або прошутто.

4. Зверху розподіліть чорнослив і горіхи. Використовувати в цей простий рецепт індички з чорносливом можна не тільки кедрові, але і волоські, лісові або мигдальні горіхи, наприклад.

5. Доповнити начинку можна також листочками базиліку або шавлії.

6. Акуратно згорніть так, щоб вийшов рулетик і закріпіть ниткою або зубочисткою.

7. Викладіть рулет у жароміцних форму.

8. Очистіть шалот і розподіліть навколо разом з рештою чорносливом.

9. Побризкайте оливковою олією і відправте в розігріту духовку хвилин на 40-45.

10. Після запікання перекладіть філе і цибулю в окрему форму і накрийте фольгою. Залиште"відпочити" з 10-15 хвилин.

11. За цей час можна зайнятися соусом. Розтопити вершкове масло, додайте вино і бульйон. Посоліть трохи і поперчіть. Уварите трохи на повільному вогні.

12. От і все, індичка з чорносливом в домашніх умовах готова. Гострим ножем наріжте шматочками і полийте соусом.

Смачного!

Схожі рецепти