Імбирні печива
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите наповнювати свій будинок ароматами випічки? Тоді неодмінно беріть на замітку цей варіант, як приготувати імбирні печива. Настільки смачно, що просто пальчики оближеш, повірте
Цей десерт припаде до смаку і малюкам, і дорослим. Крім імбиру доповнити тісто можна ароматної корицею, ваніллю, цедрою цитрусових, а також додати какао, наприклад. Запам'ятовуйте і обов'язково повторіть! Печиво виходить дуже м'яким і ніжним.
- Борошно - 2.5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Мелений імбир - 2 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Гвоздика і кориця - щіпка (за смаком)
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 160 грам
- Цукор - 1 Склянка (краще коричневий)
- Яйце - 1 штука
1. Духовку розігрійте до 180 градусів. У глибокій мисці з'єднайте просіяне борошно, розпушувач, сіль, цукор, яйця, розтоплене масло, імбир та інші спеції. Все ретельно перемішайте.
2. Деко застеліть пергаментом. Викладайте тісто і злегка притисніть ложкою. Випікайте близько 8-10 хвилин.
3. Усе, імбирні печива готові. Приємного чаювання!