Рецепт Ікра кабачкова консервована фото

Ікра кабачкова консервована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Літні
Заготовки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ікра кабачкова консервована - їдальня заготовка на зиму. Ви зможете відкрити баночку ікри в найхолоднішу пору і насолодитися смаком овочів.

Опис приготування:

Вся сіль рецепта полягає в тому, Його користувачі ми будемо сирі кабачки.

1. Чистий kabachki, видаліть насіння. І пропустіть через м'ясорубку. Або розріжте на дрібні шматочки і подрібніть в блендері.

2. Лук розріжте на дрібні кубики, моркву натріть на крупній тертці. Налийте в сковороду трохи соняшникової олії (не всі) і спочатку посмажте овочі до золотистої скоринки, а потім накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні (хвилини 3-4).

4. Остудіть цибулю і моркву. Потім пропустіть через м'ясорубку, як кабачки.

5. Змішайте разом з кабачками. Овочі викладіть в каструлю. Налийте все решта соняшникову олію, додайте сіль і цукор. Варіть на повільному вогні дві години, помішуйте періодично.

6. Через дві години додайте в овочеву масу оцет. Гарненько перемішайте і варіть ще 1 час.

7. Після додайте роздавлений часник і томатну пасту. Перешкодьте. Тушкуйте ще 15 хвилин.

8. Ось ікра і готова! Залишилося законсервувати її. Для цього простерилизуйте банки, кришки. Вставте широкий банк, закатати їх і укутайте в ковдру. Нехай остигає. Першу баночку можете відкрити для через три.

Ікра кабачкова консервована - краще блюдо заготовки на зиму!

  • Кабачки - 5 кілограм
  • Морква - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 1 кілограм
  • Соняшникова олія - 400 мілілітрів
  • Цукор - 200 грам
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Склянка
  • Часник - 10-15 зубчиків
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Вся сіль рецепта полягає в тому, Його користувачі ми будемо сирі кабачки.

1. Чистий kabachki, видаліть насіння. І пропустіть через м'ясорубку. Або розріжте на дрібні шматочки і подрібніть в блендері.

2. Лук розріжте на дрібні кубики, моркву натріть на крупній тертці. Налийте в сковороду трохи соняшникової олії (не всі) і спочатку посмажте овочі до золотистої скоринки, а потім накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні (хвилини 3-4).

4. Остудіть цибулю і моркву. Потім пропустіть через м'ясорубку, як кабачки.

5. Змішайте разом з кабачками. Овочі викладіть в каструлю. Налийте все решта соняшникову олію, додайте сіль і цукор. Варіть на повільному вогні дві години, помішуйте періодично.

6. Через дві години додайте в овочеву масу оцет. Гарненько перемішайте і варіть ще 1 час.

7. Після додайте роздавлений часник і томатну пасту. Перешкодьте. Тушкуйте ще 15 хвилин.

8. Ось ікра і готова! Залишилося законсервувати її. Для цього простерилизуйте банки, кришки. Вставте широкий банк, закатати їх і укутайте в ковдру. Нехай остигає. Першу баночку можете відкрити для через три.

Ікра кабачкова консервована - краще блюдо заготовки на зиму!

Схожі рецепти