Ікра кабачкова консервована
(покроковий рецепт з фото)
Ікра кабачкова консервована - їдальня заготовка на зиму. Ви зможете відкрити баночку ікри в найхолоднішу пору і насолодитися смаком овочів.
Вся сіль рецепта полягає в тому, Його користувачі ми будемо сирі кабачки.
1. Чистий kabachki, видаліть насіння. І пропустіть через м'ясорубку. Або розріжте на дрібні шматочки і подрібніть в блендері.
2. Лук розріжте на дрібні кубики, моркву натріть на крупній тертці. Налийте в сковороду трохи соняшникової олії (не всі) і спочатку посмажте овочі до золотистої скоринки, а потім накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні (хвилини 3-4).
4. Остудіть цибулю і моркву. Потім пропустіть через м'ясорубку, як кабачки.
5. Змішайте разом з кабачками. Овочі викладіть в каструлю. Налийте все решта соняшникову олію, додайте сіль і цукор. Варіть на повільному вогні дві години, помішуйте періодично.
6. Через дві години додайте в овочеву масу оцет. Гарненько перемішайте і варіть ще 1 час.
7. Після додайте роздавлений часник і томатну пасту. Перешкодьте. Тушкуйте ще 15 хвилин.
8. Ось ікра і готова! Залишилося законсервувати її. Для цього простерилизуйте банки, кришки. Вставте широкий банк, закатати їх і укутайте в ковдру. Нехай остигає. Першу баночку можете відкрити для через три.
Ікра кабачкова консервована - краще блюдо заготовки на зиму!
- Кабачки - 5 кілограм
- Морква - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 1 кілограм
- Соняшникова олія - 400 мілілітрів
- Цукор - 200 грам
- Сіль - 4 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Склянка
- Часник - 10-15 зубчиків
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
1. Чистий kabachki, видаліть насіння. І пропустіть через м'ясорубку. Або розріжте на дрібні шматочки і подрібніть в блендері.
2. Лук розріжте на дрібні кубики, моркву натріть на крупній тертці. Налийте в сковороду трохи соняшникової олії (не всі) і спочатку посмажте овочі до золотистої скоринки, а потім накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні (хвилини 3-4).
4. Остудіть цибулю і моркву. Потім пропустіть через м'ясорубку, як кабачки.
5. Змішайте разом з кабачками. Овочі викладіть в каструлю. Налийте все решта соняшникову олію, додайте сіль і цукор. Варіть на повільному вогні дві години, помішуйте періодично.
6. Через дві години додайте в овочеву масу оцет. Гарненько перемішайте і варіть ще 1 час.
7. Після додайте роздавлений часник і томатну пасту. Перешкодьте. Тушкуйте ще 15 хвилин.
8. Ось ікра і готова! Залишилося законсервувати її. Для цього простерилизуйте банки, кришки. Вставте широкий банк, закатати їх і укутайте в ковдру. Нехай остигає. Першу баночку можете відкрити для через три.
Ікра кабачкова консервована - краще блюдо заготовки на зиму!