Хрущовське тісто для пиріжків

Хрущовське тісто для пиріжків
Кількість порцій: 7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Як приготувати хрущовський тісто для пиріжків знали всі кремлівські кухаря, Микита Сергійович любив і поважав таку випічку. І не дарма, тісто виходило повітряним і смачним.

опис приготування:

Сьогодні ми дізнаємося, як приготувати хрущовський або як його ще називають "; незабутнє" тісто для пиріжків.

Для цього:

1. Потрібно взяти пачку дріжджів, краще взяти спресовані дріжджі, щоб наше тісто "; заграло ";. Дріжджі розводимо в молоці, молоко повинно бути теплим, по температурі нагадувати парне молоко.

2. Потім додаємо до нього два яєчних жовтки, для того, щоб наше тісто вийшло здобним, три склянки борошна, розм'якшений до кімнатної температури маргарин, цукор і все це добре замішуємо руками.

3. Порада: найсмачніше тісто на маргарині виходить тоді, коли він не розтоплений до консистенції соняшникової олії, а нагадує м'який м'який пластилін.

4. Після того, як ви замісили тісто, воно буде залишатися ще раніше жорстким, тому на стіл насипте борошна і вивалити туди тісто і починайте місити це тісто вже на столі, але не перестарайтеся, тісто не повинно бути дуже крутим.

5. Тепер берете отриманий колобок розміщуйте його в целофановий пакет, зав'язуйте його і прибирайте в холодильник відпочивати, з 15-20 хвилин. Тісто можете залишити на столі, так воно підійде ще швидше.

6. Щоб тісто було солодшим, до цього рецепту потрібно додати ще пару ложок цукрового піску і цедру лимона.

Хрущовське тісто може стояти декілька днів в холодильнику, тому, коли прийдуть гості, ви зумієте швидко спекти пиріг або пиріжки.

Смачного!

  • борошно— 3 склянки
  • маргарин— 1 штука(пачка)
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • дріжджі— 1 штука(пачка
    )
  • молоко— 1 Склянка
  • яйце— 2 штуки
Сьогодні ми дізнаємося, як приготувати хрущовський або як його ще називають "; незабутнє" тісто для пиріжків.

Для цього:

1. Потрібно взяти пачку дріжджів, краще взяти спресовані дріжджі, щоб наше тісто "; заграло ";. Дріжджі розводимо в молоці, молоко повинно бути теплим, по температурі нагадувати парне молоко.

2. Потім додаємо до нього два яєчних жовтки, для того, щоб наше тісто вийшло здобним, три склянки борошна, розм'якшений до кімнатної температури маргарин, цукор і все це добре замішуємо руками.

3. Порада: найсмачніше тісто на маргарині виходить тоді, коли він не розтоплений до консистенції соняшникової олії, а нагадує м'який м'який пластилін.

4. Після того, як ви замісили тісто, воно буде залишатися ще раніше жорстким, тому на стіл насипте борошна і вивалити туди тісто і починайте місити це тісто вже на столі, але не перестарайтеся, тісто не повинно бути дуже крутим.

5. Тепер берете отриманий колобок розміщуйте його в целофановий пакет, зав'язуйте його і прибирайте в холодильник відпочивати, з 15-20 хвилин. Тісто можете залишити на столі, так воно підійде ще швидше.

6. Щоб тісто було солодшим, до цього рецепту потрібно додати ще пару ложок цукрового піску і цедру лимона.

Хрущовське тісто може стояти декілька днів в холодильнику, тому, коли прийдуть гості, ви зумієте швидко спекти пиріг або пиріжки.

Смачного!
Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Бездріжджове тісто для пиріжків на кефірі

Бездріжджове тісто для пиріжків на кефірі

Якщо ви любите м'які, дуже ніжні і неймовірно смачні смажені пиріжки, то цей рецепт для вас. Тісто до неможливого просте, тому обов'язково вийде навіть у молодої господині. опис приготування: Перед вами, напевно, найпростіший рецепт, як приготувати бездріжджове тісто для пиріжків на кефірі, і ...

читати далі
Бездріжджове тісто для пиріжків з капустою

Бездріжджове тісто для пиріжків з капустою

рецепт, як приготувати бездріжджове тісто для пиріжків з капустою, для тих, хто не "; дружить" з дріжджовим тестом або не любить довго чекати. Тісто виходить м'яким і пластичним, а пиріжки - смачними. опис приготування: Тісто замішується протягом 5 хвилин, а поки воно "; відпочиває ";, можна п...

читати далі
Бездріжджове тісто для пиріжків в духовці

Бездріжджове тісто для пиріжків в духовці

Якщо у вас немає часу довго займатися випічкою, тоді рецепт приготування дріжджового тіста для пиріжків в духовці прийде вам на виручку. швидко, просто і дуже універсально. опис приготування: Цей простий рецепт бездріжджового тіста для пиріжків в духовці можна використовувати і для солодкої, і...

читати далі
Бездріжджове тісто для пиріжків

Бездріжджове тісто для пиріжків

Щоб замісити тісто для смачних пирогів, необов'язково додавати в нього дріжджі. Досить знати як приготувати бездріжджове тісто для пиріжків, воно виходить еластичним і добре розкочується. опис приготування: За допомогою цього рецепта приготування бездріжджового тіста, можна готувати різноманіт...

читати далі
Швидке бездріжджове тісто для пиріжків

Швидке бездріжджове тісто для пиріжків

З дитинства я пам'ятаю дуже смачні мамині пиріжки на сковороді з найрізноманітнішими начинками: свіжими яблуками, варенням, картоплею, грибами і капустою. Сайчас я готую пиріжки тільки за маминим рецептом. опис приготування: Поділюся з вами рецептом, як приготувати швидке бездріжджове тісто дл...

читати далі