Рецепт Хліб в хлібопічці фото

Хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Молоко, Вершкове масло
На обід, На вечерю, На полуденок, На сніданок
Випічка, Хліб

Вирішили більше не купувати хліб в магазині і придбали хлібопічку? Це дуже правильне і раціональне рішення. Адже саморобний хліб набагато смачніше. Розповім, як приготувати хліб в хлібопічці.

За допомогою хлібопічки можна зробити білий, сірий, житній хліб, випічку з цільнозерновий борошна, з додаванням насіння, висівок і іншого. Крім хліба вона стане в нагоді для випічки булочок, французьких багетів і багато чого іншого. Зробити хліб дуже просто, вам не потрібно вимішувати і наполягати все самостійно, тільки закиньте всі інгредієнти і займайтеся своїми справами. Після закінчення процесу дістаньте випічку і насолоджуйтеся смачним хлібом.

  • Вода - 150 мілілітрів
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Цукор - 5 чайних ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка (з гіркою)
  • Активні сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
1
Воду підігрійте, борошно просійте через сито. Викладіть всі інгредієнти в хлібопічку і закрийте кришку.
2
Користуйтеся програмою випічки «Білий хліб», і натисніть «Старт».
3
Випікайте хліб до закінчення програми та звукового сигналу, потім відкрийте кришку і дістаньте чашу.
4
Залиште її на 5 хвилин на решітці, потім струсіть і дістаньте готовий хлібець для охолодження.
5
Готовий хліб виходить м'який і ароматний, його можна зберігати при кімнатній температурі близько 4 днів.

Схожі рецепти