Хліб на ряжанка в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжний, повітряний і неймовірно смачний хліб на ряжанка в хлібопічці в домашніх умовах - це в першу чергу прекрасна альтернатива аналогам, які ми купуємо в магазинах.
Дуже рекомендую повторити на своїй кухні цей простий рецепт хліба на ряжанка в хлібопічці. Завдяки техніці, процес практично не вимагає вашої уваги. При бажанні ви можете додати в тісто трохи житнього борошна, злаки або інші добавки до смаку. До речі, цей варіант можна використовувати і для солодкого хліба, наприклад.
- Ряжанка - 1 Склянка
- Борошно - 450 грам
- Дріжджі - 1.5 чайних ложки
- Сіль - 1.5 чайних ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка (можна замінити цукром)
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
1. Усе, що потрібно безпосередньо від вас, так це залежить в відерце інгредієнти в правильному порядку. Далі - справа техніки. Отже, на дно чаші хлібопічки вливаємо ряжанку.
2. Далі додайте сіль.
3. Влийте рослинне масло без запаху. Можна використовувати оливкову, наприклад.
4. Викладіть мед. Зрозуміло, ви можете використовувати і звичайний цукор, але мед надає випічці особливі присмак і аромат.
5. Коли з рідкими інгредієнтами закінчили, всипте заздалегідь просіяне борошно.
6. І залишиться додати тільки дріжджі. Усе, тепер можна включити програму "білий хліб" (або її аналог, в залежності від моделі) і встановити бажаний колір скоринки.
7. Далі хліб на ряжанка в хлібопічці в домашніх умовах буде замішуватися, підходити і випікатися без вашої участі.
Побалуйте себе смачним хлібом без особливих зусиль.
Побалуйте себе смачним хлібом без особливих зусиль.