Рецепт Хліб на ряжанка фото

Хліб на ряжанка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Молочні продукти, Ряжанка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Хліб

Поділюся з вами простим рецептом хліба на ряжанка. Виходить смачна і дуже ароматна випічка, ряжанка надає особливу насолоду, а два види борошна роблять хліб по-справжньому смачним. Рекомендую!

Перед вами рецепт приготування хліба на ряжанка. Вийде дуже ароматна і смачна випічка, і не треба тепер постійно бігати навколо духовки, намагаючись підтримувати потрібну температуру або проводити всякі хитромудрі маніпуляції з тестом, щоб воно піднялося. Відтепер все зробить хлібопічка і цей простий рецепт! А як приготувати хліб на ряжанка, зараз розповім!

  • Борошно житнє обдирне - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 120 грам
  • Ряжанка - 200 мілілітрів
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
хліб на ряжанка - фото крок 1
1. Спочатку в чашу хлібопічки додамо всі рідкі компоненти: яйце, воду, масло і ряжанку. Потім зверху всипаємо два види борошна, цукор, сіль і дріжджі.
хліб на ряжанка - фото крок 2
2. Виставимо тепер просто рівень бажаної скоринки і вага бажаного буханця. Включаємо тепер в найдовший режим, у мене це "французький багет", який хлібопічка готує три години. Тісто має бути після замісу ось таким. Якщо у вас воно густіше, додайте ще трохи води або ряжанки.
хліб на ряжанка - фото крок 3
3. І ось через три години отримаємо пишний і ароматний домашній хліб!

Схожі рецепти