Рецепт Млинці на ряжанка фото

Млинці на ряжанка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 55 хв.

Ніжні, буквально повітряні млинці на ряжанка в домашніх умовах стануть чудовим десертом або перекусом для всієї родини. Доповнити їх можна згущеним молоком, шоколадом або улюбленим варенням.

Опис приготування:

Рецепт приготування млинців на ряжанка досить простий і особливо не відрізняється від класичного варіанту з додаванням молока. Однак досить густа консистенція ряжанки додає особливу текстуру млинців і робить їх дуже смачним.

  • Яйце - 2-3 штук
  • Ряжанка - 500 мілілітрів
  • Борошно - 500 грам
  • Сода - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
млинці на ряжанка - фото крок 1
1. У глибокій мисці з'єднати яйця з сіллю і цукром. Кількість цукру можна варіювати за смаком, однак не варто класти занадто багато. Підсолодити млинці на ряжанка в домашніх умовах краще при подачі.
млинці на ряжанка - фото крок 2
2. Збити віночком до появи піни.
млинці на ряжанка - фото крок 3
3. Влити тонкою цівкою половину ряжанки, продовжуючи збивати тісто.
млинці на ряжанка - фото крок 4
4. Ввести просіяне з содою борошно і як слід перемішати, щоб не було грудочок. Тісто має бути однорідним, при необхідності його можна процідити через сито.
млинці на ряжанка - фото крок 5
5. Додати решту ряжанку, щоб надати тесту необхідної консистенції. Влити трохи рослинного масла і добре перемішати.
млинці на ряжанка - фото крок 6
6. При бажанні цей простий рецепт млинців на ряжанка можна доповнити дрібкою ваніліну для аромату. На сковороду налити трохи тіста і смажити млинці на середньому вогні.

Схожі рецепти